Dator > Microsoft trådlös mus felsökning

 • Microsoft trådlös mus felsökning


 • Före uppfinningen av musen, som används människor ljuspennor att flytta runt sina datorskärmar. I över 40 år, fortsätter datormusen att revolutionera hur du och andra datoranvändare navigera runt på skärmen. Exempelvis innehåller din Microsofts trådlösa mus enheten en radiofrekvens (RF) sändare, så att du kan skicka signaler till RF-mottagare kopplad till din dator, till exempel via en USB-port. Microsoft trådlösa musen levereras med tre års garanti för service och support till rimliga priser. Felsöka Microsoft trådlösa mus kan du spara tid

  Du behöver:.
  Alkaliska AA-batterier

  Synkronisera mus och mottagare


  1
  . .
  Re-synkronisera musen med mottagaren på din dator genom att placera musen nära mottagaren. Ta bort alla andra trådlösa enheter i minst 6 meter från mottagaren.
  2.
  Tryck mottagaren knappen. Se till att du ser får ljus blinkar. Din mottagare får inte ha en knapp, vilket innebär att du kan inte återställa det.
  3.
  Följ instruktionerna om du ser en dialogruta visas på skärmen.
  4.
  Press, släpp sedan Connect-knappen ligger på tangentbordet eller i botten av musen
  5
  Titta på den gröna lampan på mottagaren, och se till att du ser ett fast grönt ljus. . annars måste du upprepa synkroniseringen. Fast sken betyder att du som synkroniserade musen.

  Testa olika portar


  1.
  Koppla mottagaren enheten från USB-hubb, om du har USB-kabeln ansluten till en USB-hubb och anslut sedan enheten direkt till en USB-port på datorn. Anslut mottagaren enheten till en annan USB-port om du redan hade den ansluten till en.
  2.
  Om du behöver byta PS /2 anslutningar, stäng av datorn, i. PS /2 portar har sex hål för stift, och brukar komma färgkodade i grönt för möss och lila för tangentbord.
  3.
  Kontrollera om du har USB-kontakt för musen är ansluten till den gröna USB-PS /2 port adapter och därefter se till att du har adaptern ansluten till datorns mus PS /2 port, som också kan vara grön.
  4.
  Se din dators dokumentation om du inte kan säga vilken PS /2 port hör till musen.
  5.
  Starta om datorn efter du har gjort nya anslutningar.

  Kontrollera batterierna och Eventuell störning


  1.
  Ta alkaliska AA-batterier från den trådlösa musen, sätt tillbaka batterierna. Se om din mus utför-om inte, byt ut batterierna mot nya
  2
  Håll musen minst 8 till 12 inches bort från alla elektriska enheter, inklusive mobiltelefoner,. . trådlösa telefoner och annan trådlös mottagare. Håll också musen minst 3 meter bort från alla metallföremål och ytor. Metall-och elektriska apparater störa den trådlösa kommunikationen.
  3.
  Uppdatera programvaran för den trådlösa musen genom att ladda ner och installera den senaste Microsoft-programvaran IntelliPoint.
  4.

  Använd din Microsoft trådlösa musen på en annan dator för att se om din dator har ett problem, eller om det är din mus. Kontakta Microsoft på, (800) 360-7561, för att få din trådlösa mus ersättas om musen fortfarande inte fungerar efter felsökning.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man trassel i en Scanjet 5590

Relaterade artiklar


 • hur man kan öka RAM på en Vista-dator
 • hur man identifierar kort NVIDIA-grafikkort
 • hur man vaknar en Dell bildskärm
 • hur man installerar en samsung enad skrivardrivrutin
 • hur man återställer en bläckpatron
 • hur du överför data från en gammal pc
 • hur man spelar ett PAL DVD på en dator
 • mina högtalare kommer inte att fungera på min Labtec Pulse 385 st
 • hur du uppdaterar en mac dator från 2001
 • Felsökning av en HP Officejet 6110xi skrivare