Dator > Felsökning hk F300 skrivare

 • Felsökning hk F300 skrivare


 • I HP Printer F300 är en del av Hewlett Packard allt-i-ett-serie. Den F300-modellen är utformad för att skriva ut, faxa, kopiera och skanna. Det är den idealiska skrivaren för ett hemmakontor och kan göra ditt virtuella kontor upplevelse visas som om du faktiskt arbetar i ett fullfjädrat kontor.  Om en sak går fel med skrivaren, men det är viktigt att veta hur man felsöker och rätta till problemet. Hårdvara och programvara med All-in-One HP F300 kan påverka de skrivare förmåga att utföra någon av de fyra uppgifterna. På grund av HP: s koncisa felsökning metoder är det inte alltid nödvändigt att ringa teknisk support när det finns ett problem

  Du behöver:.
  Operativsystem CD
  . Extern hårddisk.

  programvara


  1.
  Koppla loss USB-kabeln från skrivaren och från din dator. Öppna en webbläsare och gå till HP Support och drivrutiner hemsida. Under "Välj en aktivitet och ange produkts namn /nummer", väljer kulan "ladda ner drivrutiner och programvara. " Från "för produkten" skriver du in modellnumret på din skrivare och klicka på den dubbla pilarna till höger.
  2.
  Installera om programvaran från webben om du får "Error 1311. " Detta fel uppstår på den ursprungliga installera från cd som medföljer F300 skrivare. Felmeddelandet är "Källa filen hittades inte (skåp). Kontrollera att filen finns och att du kan komma åt det. "
  3.
  Hämta de senaste drivrutinerna från Internet i stället för avinstallera och installera eftersom förarna på CD är föråldrad eller skadad. Välj operativsystem och klicka på Nästa. Klicka på plustecknet (+) tecknet till vänster om drivrutiner och klicka på "Download"-knappen.

  Faxa


  1.
  Kontrollera ena änden av telefonsladden är ansluten till skrivaren och den andra änden sitter ordentligt i telefonjacket. Tillfälligt koppla ur telefonsladden och anslut en fungerande telefon i jacket för att du har en kopplingston. Kontrollera telefonnumret för ditt fax för att säkerställa att siffrorna är korrekta.
  2.
  Öppna skrivaren och kontrollera om frågor pappersmatning. Leta efter bitar av papper eller annat skräp som kan ha fastnat i fodret mekanismen. Torka bort damm och andra främmande partiklar.
  3.
  Stäng av skrivaren i minst en minut, slå sedan på strömmen igen. Starta om din skrivare under processen med att starta om datorn. Kontrollera Windows diagnostikverktyget om omstart och stängs inte fungerar.

  Scanning


  1.
  Byt ut glödlampan på skannern om du får inga resultat eller utskrifter som är för ljusa eller för mörka. Den underhållsladdning för att ersätta en glödlampa kan vara ganska dyrt, därför beroende på hur mycket du betalade för din All-in-One, kan det vara mer praktiskt att köpa en annan skrivare.
  2.
  Kontrollera att dokumentet ligger med skärmen nedåt på skannern. Rengör glaset på skannern med en ren, fuktad delvis hushållspapper. Använd inte onödigt vatten vid rengöring.
  3.
  Stäng av strömmen på skrivaren och starta om datorn. Kontrollera Windows diagnostikverktyget för skanning frågor precis som du skulle för faxproblem. Både skanning och kopiering frågor kräver att du avinstallera och ominstallera drivrutinerna för skrivaren.

  Utskrift och kopiering


  1.
  Öppna Anteckningar, skriv några ord och skriva ut en testsida. Om testsidan skrivs ut, är problemet mer med programvara och är inte en utskrift mekanism fråga.
  2.
  Byt ut bläckpatronerna om de är tre till fyra månader gammal. Om du inte har använt skrivaren så ofta, och du har problem med att skriva och göra kopior, ser för att ersätta de patroner som en del av felsökning process. Om kassetten är defekt, det Print Monitor ikoner som visar hur mycket bläck som finns kanske inte är korrekta.
  3.
  Rengör skrivhuvuden. Udda färger och saknade ord eller bokstäver är en indikation på att

  patronen är tom eller skrivhuvudet är smutsig. Kontrollera att det finns papper och det finns inga papper som fastnat.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man avslutar felsäkert läge på en Dell laptop

Relaterade artiklar


 • Definitionen av en intern hårddisk
 • hur man byter RAM-minne på acer 5100
 • information om Fujitsu stilistiska LT 500
 • hur gör jag utöka minnet på en gateway w6409 emachine?
 • Definitionen av logikkortet
 • hur du tar bort minnet från en hp pavilion bärbar dator
 • hur du ansluter min laptop till mitt hem trådlös
 • hur man byter en Toshiba Satellite M35-S456 kylfläkt
 • hur man installerar en ny hårddisk-och kopiera data
 • hur man fyller 93 hk färgbläckpatronerna själv