Dator > Felsökning av en HP Deskjet 841c

 • Felsökning av en HP Deskjet 841c


 • HP Deskjet 841C kan stöta på fel eller andra problem som hämmar dess förmåga att korrekt behandla utskriftsjobb. Istället för att automatiskt packa upp skrivaren och tar den till en verkstad, prova att felsöka problemet att se om du kan lösa den på egen hand. Vissa problem kräver enkla lösningar, vilket sparar tid och kostnader för ta ut skrivaren till en verkstad för service

  Du behöver:. .
  Mikrofiberduk
  Destillerat vatten.

  Slut på papper Fel


  1.
  Slå på skrivaren och dra ut nätsladden från skrivaren och eluttaget. Vänta 15 sekunder och anslut sedan nätsladden igen i båda ändar.
  2.
  Ta bort allt papper från inmatningsfacket och inspektera den för skada, inklusive rynkor. Byt ut eventuella skadade papper med rena lakan, ladda sedan pappersbunten i facket och justera styrskenorna till tidningarna marginaler.
  3.
  Öppna det dokument du försöker skriva ut och Klicka på "Fil" och sedan "Skriv ut" längst upp i fönstret. Välj "Egenskaper" och klicka sedan på en flik som heter "Papper /kvalitet. "
  4.
  Gör markeringar i den "Storlek"-menyn, liksom "TYP" för att matcha papper du har laddat in i skrivaren, klicka på "OK" två gånger.
  5.
  Stäng av skrivaren och ta bort nätsladden. Öppna den bakre och främre dörrarna, rengör alla rullarna med en microfiber trasa fuktad med destillerat vatten.
  6.
  Låt rullarna torka helt, stäng sedan fram och bak dörrar. Om skrivaren fortsätter att visa fel, ta den till en verkstad.

  Skriver svart i stället för färg


  1.
  Öppna skrivarens främre luckan och vänta på patronen transport till stannar. Ta ut färgpatronen ur kortplatsen.
  2.
  Inspektera cylinderampullen för skador. Kontrollera att skyddstejpen som ursprungligen kommer på patronen har tagits bort och sedan installera patronen.
  3.
  Öppna dokumentet som du skrev ut och klicka på "Arkiv" och sedan "Skriv ut. " Klicka på "Egenskaper" och klicka på rutan bredvid "Skriv ut i gråskala" så det är ingen bock i rutan, klicka sedan på "OK".
  4.
  Navigera till HPs hemsida och klicka på Support och drivrutiner ". Ange "Deskjet 841C" i det tomma fältet och tryck på "Enter" och välj sedan din dators operativsystem.
  5.
  Klicka på "Download"-knappen bredvid skrivarens drivrutin och sedan välja en plats att spara installationsprogrammet. Dubbelklicka på installationsprogrammet ikonen när nedladdningen är klar och följ instruktionerna på skärmen.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur du skannar som pdf

Relaterade artiklar


 • hur man återställer ett meddelande skrivare underhåll för laserjet 4050tn
 • min Toshiba laptop pekplatta fungerar inte
 • hur du installerar en RAM uppgradering i en Dell Latitude D531 laptop
 • hur man installerar en HP F340 skrivaren utan disken
 • hur man fyller hk 654 bläckpatroner
 • Hur man monterar projektet lådor
 • hur man rengör ett ASUS M2N-E kylfläkt
 • hur man använder en trådlös Bluetooth-adapter
 • hur man byter en skärm inverter på en Dell D600
 • Lägga till en CD-brännare