Dator > hur man installerar flera bildskärmar

 • hur man installerar flera bildskärmar


 • Mer än en bildskärm till din dator kan du enkelt använda mer än ett program åt gången. Två eller flera bildskärmar kan visa samma bild av ditt skrivbord, som kallas "spegling". Din dator kanske redan har den maskinvara som behövs för att använda flera bildskärmar, eller du kanske behöver installera ett nytt grafikkort. De flesta nya bärbara datorer har videoutgång portar som gör att ytterligare en skärm

  Du behöver:.
  Card (s) med flera utgångar
  . 2 eller flera bildskärmar.
  Stjärnskruvmejsel.
  Antistatpåse.

  Förberedelser


  1.
  Titta bakom datorn för att se hur många videoutgång hamnar den erbjuder. Video Graphics Array (VGA) hamnar vanligen blå med 15 små hål i tre rader med fem. Digital Visual Interface (DVI) är rektangulära och vitt med tre rader om åtta fyrkantiga hål.
  2.
  Anslut kablar bildskärm ingång till varje önskad utgång i din dator. Dra åt skruvarna tummen i kablarna, och se till att produktionen ändarna är skruvat fast ordentligt i ingångarna på era skärmar.
  3.
  Slå på datorn och monitorer. Om du använder Windows, högerklicka var som helst på skrivbordet och välj "Egenskaper" för Windows XP, "Anpassa" för Windows Vista eller "Screen Resolution" för Windows 7. Om du använder Apple OS X, klicka på "Systeminställningar" ikonen i dockan, navigera till "Bildskärmar" och klicka "Upptäck Bildskärmar. "

  Installation


  1.

  Stäng av datorn och övervakar och koppla ur alla kablar från baksidan av datorn, speciellt nätsladden.
  2.
  Skruva eller stänga den löstagbar sidopanel på din dator fall, beroende på typ av fästelement som används. Leta reda på grafikkortet sitter på moderkortet, vilket är fäst på baksidan insidan av datorns hölje. En snabb-release flik eller en skruv håller den på plats.
  3.
  Använd en Phillips skruvmejsel för att skruva loss grafikkortet från baksidan av målet, eller helt enkelt lossa ett snabbfäste flik med fingrarna. Ta försiktigt bort kortet från kontakten i ditt moderkort, och förvara den i en antistatisk påse för elektroniska komponenter.
  4.
  Sätt ditt nya grafikkort i samma kontakt, och lägg ytterligare kortet i någon annan tillgänglig kontakter. Fixera varje grafikkort med en skruv eller med dess snabbfäste fliken. Sätt ihop din dator, sätta tillbaka alla kablar och slå på strömmen.
  5.
  In varje grafikkort's installera disk i CD-facket i datorn, en i taget, och följ anvisningarna instruktioner. När alla drivrutiner är installerade, navigera igen för att "Display Settings" och välj var bildskärmen från rullgardinsmenyerna.

  tips och varningar


 • Windows XP-användare som vill använda fler än två bildskärmar kommer att behöva upprätta ett nätverk med MaxiVista programvara. (Se referenser 2)
 • Windows och Vista 7-användare kommer att behöva se till att alla sina grafikkortsdrivrutiner överensstämmer med antingen XPDM eller WDDM protokoll. Rådfråga din instruktionsbok för denna information. De nyare WDDM-drivrutiner erbjuda mer stabilitet, men är inte kompatibla med XPDM drivrutiner.

Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man installerar en Lexmark x3430 skrivare

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter till en CD-ROM-enhet torn
 • Inaktivera en bärbar dator övervaka att använda en vanlig bildskärm
 • Definitionen av en intern hårddisk
 • specifikationerna för en HP Pavilion dv6607nr
 • Vilken kabel ska jag använda för att ansluta en skrivare?
 • hur du tar bort minnet från en hp pavilion bärbar dator
 • hur man kan spara musik till ett USB-minne
 • Hur kan jag använda äpple saker på min Microsoft laptop?
 • Hur konvertera en hårddisk till en extern USB-enhet
 • hur man återställer en Netgear modem