Dator > hur man ansluter ett minne

 • hur man ansluter ett minne


 • Sony Memory Stick är en egen lagringsenhet som syftar till att både acceptera och överföra data från enheten är ansluten till på ungefär samma sätt som en extern hårddisk fungerar. Eftersom ett minne anslutningsporten är helt olikt de mer vanligt förekommande USB-portar finns på datorer, behöver du en speciell adapter köpas till en video spel butik eller på en datorbutik, men inga ytterligare program för att ansluta minnet till en dator . Memory Stick kan sedan nås av datorns operativsystem på samma sätt som varje extern hårddisk.

  Du behöver:
  Memory stick kortläsare
  . Memory Stick USB-adapter.
  Memory Stick laptop-adapter.


  1.
  Anslut USB-kabeln ansluten till minnet kortläsaren i USB-porten på datorn. Sätt i Memory Stick i facket på minnet kortläsaren. Vänta tills ikonen för USB-minnet att visas på skrivbordet. Filer, mappar och program kan nu kopieras från eller till minnet. Dra ikonen för Memory Stick till papperskorgen (Mac) eller högerklicka på den och välj "Mata ut" från popup-menyn om på en dator när du är klar använder den. Ta bort minnet från facket på minnet kortläsaren. Ut Memory Stick kortläsare USB-kabeln från USB-porten på datorn.
  2.
  Sätt i Memory Stick in den skårade änden av minne USB-adapter. Anslut USB-kontakten i andra änden av Memory Stick USB-adaptern till en USB-port på datorn. Vänta tills ikonen för USB-minnet att visas på skrivbordet. Dubbelklicka på ikonen för USB-minnet att öppna fönster på skrivbordet. Kopiera filer, mappar och program från eller till minnet. Dra ikonen för Memory Stick till papperskorgen (Mac) eller högerklicka på den och välj "Mata ut" från popup-menyn om på en dator när du är klar använder den. Ta bort minnet från den skårade änden av minne USB-adapter. Ta bort USB-kontakten på Memory Stick USB-adaptern från USB-porten på datorn.
  3.
  Sätt i Memory Stick in den skårade änden av minnet laptop adapter. Sätt i den andra änden av minnet laptop adaptern i kortplatsen på sidan av den bärbara datorn. Vänta tills ikonen för USB-minnet att visas på den bärbara LCD-skärm. Dubbelklicka på ikonen för USB-minnet att öppna fönster på skrivbordet. Kopiera filer, mappar och program från eller till minnet. Dra ikonen för Memory Stick till papperskorgen (Mac) eller högerklicka på den och välj "Mata ut" från popup-menyn om på en dator när du är klar använder den. Ta bort minnet från slitsade slutet av minnet laptop adapter. Ta bort minnet Laptop Adapter från kortplatsen på den bärbara datorn.

  tips och varningar


 • Tvinga inte in Memory Stick i en adapter, USB-minnet kan bara anslutas på ett sätt och gör det på annat sätt kan skada den .

Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:Felsökning av en HP Officejet 6110xi skrivare

Relaterade artiklar


 • Definitionen av USB-enheter
 • hur man kan köra en laptop på ett plan utan ström
 • hur du ansluter en skrivare till en USB-port
 • hur man ska värdera ett fax server
 • vilken typ av RAM är i en Dell Inspiron 1525?
 • hur du tar bort minnet från en hp pavilion bärbar dator
 • hur man radera en skrivbar DVD
 • hur man installerar en HP Scanjet 4300C
 • hur man justerar ljusstyrkan på en Toshiba Satellite A305
 • hur man bränner wav musik på en skiva