Dator > Felsöka en skrivare Brother Laser

 • Felsöka en skrivare Brother Laser


 • Brother erbjuder ett brett spektrum av produkter, inklusive bärbara scanners, symaskiner, skrivmaskiner, faxar och skrivare. Brother erbjuder olika former av färgskrivare och svartvita laserskrivare för företag och hemmabruk. När du felsöker din Brother laserskrivare, du inte bara lära dig mer om skrivaren, men du kan spara pengar i reparationer

  Du behöver:. .
  USB-kabel eller parallellkabeln 6 meter lång eller mindre
  Pappershanddukar.
  Skrivarpapper 20 till 24 kg.

  Pappersmatning Problem


  1.
  Minska mängden papper du har i skrivarens pappersfack om skrivaren har problem ladda papper. Se till dig att hålla papperet rakt i facket. Prova att ta bort pappersbunten, vänder på bunten, sedan sätta tillbaka det i pappersfacket.
  2.
  Åtgärda ett pappersstopp i fack 1 och fack 2 i din Brother-skrivare genom bort facket. Dra ut papperet som sakta med båda händerna. Vrid ratten medurs på höger sida av skrivaren bredvid papper, om du har problem att dra ut en liten bit papper. Placera papper under markeringen för max, som ser ut som en upp och ner triangeln, skjut pappersledarna till pappersstorleken samtidigt som du trycker på den blå spaken. Returnera pappersfacket ordentligt i skrivaren, öppna och stäng den främre skrivarens lucka för att fortsätta skriva.
  3.
  Kontrollera om du har kabeln ansluten till skrivaren, om det kommer inte ut. Också se till att du har rätt skrivardrivrutin är vald i skrivarprogrammet.

  Bakre Papperskvadd


  1.
  Öppna frontluckan på din Brother-skrivare genom att trycka på knappen på bakstycket på höger sida.
  2.
  Avlägsna trumman församling, som omfattar tonerkassetten genom att dra mot dig. Placera trumenheten försiktigt på hushållspapper eller trasa om du spiller några toner. Undvik att röra någon av elektroderna på monteringen eftersom det kan skada din skrivare med statisk elektricitet.
  3.
  Dra ut papperet från framsidan av skrivaren sakta med båda händerna.
  4.
  Öppna utmatningsfacket på baksidan av skrivaren, skjut de blå flikarna ner på vänster sida och höger. Tryck spakarna i på båda sidor och öppna luckan.
  5.
  Dra ut papperet som fastnat och stäng sedan luckan och utmatningsfacket. Sätt tillbaka trumenheten genom att trycka hårt i skrivaren. Stäng frontluckan på din Brother-skrivare, sedan fortsätta skriva.

  Skriv Problem


  1.
  Använd en USB-kabel eller parallellkabel kabel för din Brother-skrivare upp till en längd av 6 meter. Om din kabel överstiger 6 meter, kan skrivaren skriva ut sopor data oväntat.
  2.
  Kontrollera och se till att du valt rätt skrivardrivrutin som standardskrivare om du märker sopor utskrift.

  3.
  Anslut skrivaren direkt till datorn, om du ser dina sopor utskriften. Detta kan inträffa när du har din skrivare ansluten till en växling av gränssnitt enhet eller en hamn som delas med en scanner eller lagringsenhet, exempelvis en extern hårddisk.

  Tips och varningar


 • Om du ser "FEL # # #" visas på din Brother-skrivare, stänga av skrivaren och slå sedan på skrivaren efter några sekunder. Detta förfarande bör ta bort felet. Om den inte gör det måste du ringa en Brother-återförsäljare om hjälp.

Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur du kan få din egen musik på 2GB SD kort

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort trådlös lösenord för äpplen
 • specifikationer för Sony Vaio PCV-rs620g
 • hur man installerar en Intel-processor
 • skillnaden mellan RGB och SVGA-kablar
 • hur man installerar drivrutiner på en safir ATI HD3650
 • den bärbara datorn dvd kommer inte att erkänna en DVD men skrivbordet
 • hur du tar bort SATA-kabel
 • hur du installerar en bärbar dator processor
 • hur man ändrar flash-enheter med ntfs
 • hur du tar bort lcd omriktaren från en Inspiron 6000