Dator > typer av RAM för LG K1-serien bärbara

 • typer av RAM för LG K1-serien bärbara


 • tekniska termer, LG K1-serien bärbara datorer använder 200-pin SODIMM, DDR2 PC2-5300 minne. Denna speciella typ av minne tillåter flera typer av konfigurationer. Några alternativ bör övervägas när man väljer att utföra en enkel uppgradering till fabriken minneskonfiguration eller försöka maxa systemet. I varje fall är vissa begränsningar minnesuppgraderingar införts av moderkortet som används i LG K1-serien laptop.

  Factory

  LG K1-serien bärbara dator levereras som standard med antingen 256 MB eller 512 MB RAM. Detta minne är installerat i någon eller båda av de två tillgängliga minnesplatser på moderkortet. Standarden fabrikskonfigurationen använder bara 256 MB minnesmoduler. Detta leder till användning av båda minnesplatserna i 512 MB RAM-konfiguration.

  Uppgraderar

  Vid uppgradering minnet på LG K1-serien bärbara dator är det viktigt att notera hur mycket minne som redan är installerat i vilket minne slots före beställning uppgradera delar. Detta kan göras genom att ta bort minne som sitter på undersidan av den bärbara datorn och kan konstatera att antalet minnesplatser tillgängliga för användning. Denna bärbara dator har totalt två minneskortplatser, som vardera rymmer upp till 1 GB RAM-minne.

  Högsta

  När maxing ut minnet på LG K1-serien bärbara dator måste du först kontrollera hur mycket minne redan installerade på systemet. Om färre än 1 GB minne är installerat, måste du beställa två 1 GM RAM-moduler. Om du hittar 1 GB eller mer minne installerat, måste du inspektera minnesplatsen på undersidan av den bärbara datorn för att avgöra hur mycket minne är installerat i vardera av de två tillgängliga platser. Om ett av facken redan har ett 1 GB RAM-modul så kan du enkelt beställa en extra 1 GB RAM-modul för totalt 2 GB. Denna laptop är också möjligt att utnyttja dual-channel minne. För att få maximal nytta av varje minnesuppgradering i dual-channel system, är det viktigt att se till att både minnesmoduler installerade är en matchande uppsättning. Detta uppnås bäst genom att beställa identiska delar som har matchade på fabrik och säljs som ett paket. Det är dock inte nödvändigt att bara matchande set monteras i LG K1-serien laptop. Detta är helt enkelt en funktion som ger extra hastighet och prestanda när utnyttja dual-channel alternativ.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man byter RAM-chips i en Toshiba A70

Relaterade artiklar


 • hur man konfigurerar ett multimedia-knappen på Logitech
 • hur du tar bort minnet från en hp pavilion bärbar dator
 • hur man tillbaka en laptop till hk för reparationer
 • hur du lägger till RAM-minne till en Dell
 • hur man byter RAM-minne på acer 5100
 • Vilken kabel ska jag använda för att ansluta en skrivare?
 • hur man byter en cyan patron
 • Inaktivera en Toshiba pekplatta
 • hur man installerar en HP Photo smart P1000 skrivare
 • Inaktivera tjänsten utskriftshanteraren