Dator > problem med färg på återvunnet papper

 • problem med färg på återvunnet papper


 • Du behöver:
  kryssmejsel
  . 2.
  5-tums IDE bärbara hårddisk.

  Återvunnet papper har kommit en lång väg sedan den först ut på marknaden under 1980-talet, och tryckteknik har framskridit. De flesta återvunnet papper är omöjlig att skilja på rutinmässig användning av konventionella nyfiber (och även nyfiber, som ingår återvinning före konsument klipp och sticklingar i massabruket, kvalificerar sorts som återvinningsbart papper). Detta är en betydande förändring av införandet av återvunnet papper, vilket ofta var bruna eller beige, vilket gör det olämpligt för färgutskrifter. Även om stora framsteg har gjorts, den komplexa färgutskrifter (vilket kräver någonstans från fyra till sex passerar genom skrivhuvudet att fastställa varje färg i sin tur) betyda att återvunnet papper kan vara mindre än optimalt.

  Paper Curl och bläck

  Papperet böjs som ett resultat av skillnader i temperatur och fuktighet, fibrerna i papperet kommer att expandera eller kontrakt, och böja papperet. Virgin papper har längre fibrer än återvunnen produkt, och de fibrer är mer jämnt fördelade. Detta minskar kraftigt ner på mängden curl att ett visst papper produkt kommer att ha. Papper curl förvärras när det medium som används för att skriva ut på är det också vätska, som utdata från en bläckstråleskrivare. Papperstrassel är likelier på återvunnet papper med en bläckstråleskrivare i miljöer med hög luftfuktighet och otillräcklig klimatkontroll. Trots detta kan problemet lösas med bättre klimat kontroll och en avfuktare.

  Färgbeständigheten

  Bevara färgerna på en utskrift på papper är bäst beskrivas som en teknisk process som har många variabler. Inks kommer naturligtvis band till ytan och spannmål av papper, och längre fibrer i papperet gör denna bindning mer enhetlig. Ovanpå detta har de flesta returpapper lite mer syra som används i behandlingen, så det kommer gul snabbare än jungfruolja papper kommer, vilket gör det mindre lämpligt eller helt olämpliga för arkivering. Du är bättre att spendera de extra pengarna för arkivering klass papper för något du vill skriva ut och hålla runt

  Pris och Coatings

  Den största knackar på återvunnet papper är att det oftast kostar mer. Detta har blivit mindre av en fråga som mer papperstillverkare har investerat i avsvärtning kar och prisskillnaden är nu vanligtvis under 2-4% för de flesta kvaliteter av återvunnet papper. För färgutskrifter på återvunnet papper, är den stora frågan att mycket få återvunnet papper får göras med blank färg eller andra önskvärda funktioner för färgutskrifter. Det vanliga ödet för returpapper är att hamna kastas ut i ett år eller så, medan bestruket papper är skenbart tänkt att hållas ett tag, vilket i regel innebär att pappersbruk kommer att välja en högre kvalitet papper-som utesluter användning av kortare fibrer från papper post konsument som återvinns.

  Laser Färg utskriftsproblem

  Medan bläckstråleskrivare är de vanligaste färg-metoden (och den som påverkas mest av fiberlängd och papper egenskaper absorption), andra färg trycktekniker kan också påverkas av val av papper. Färglaserskrivare lösningar kräver papper som är slipat ordentligt, små ojämnheter yta (vilket kan hända i lägre årskurser återvunnet papper) kan resultera i olika färger (vanligtvis en plats eller två där färgerna bleknar)

  Solid Ink utskriftsproblem <.

  En annan typ av färgutskrifter är fast bläck skrivare, som smälter en vaxliknande stick av varje pigment och placera det på ytan av papperet, denna typ av utskrift är billigt i termer av förbrukningsvaror (dess stora försäljningsargument i denna marknaden), men är särskilt utsatt för problem med buktning orsakas av ett överflöd av korta fibrer i papperet. Med denna typ av tryck, orsakar feltillstånd för buktning det tryckta materialet att spricka, som en dålig silkscreen jobb på en gammal t-shirt.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man byter en HP dv1000 tangentbord

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en Lexmark 8300
 • hur man installerar min HP 2400 skrivare
 • hur man raderar ett minne
 • hur du ställer in snabbknappar på en asus laptop
 • hur man gör min pc startar snabbare
 • hur man kan förbättra prestanda och hastighet av en PC
 • hur man byter en bläckpatron
 • hur du uppgraderar hårddisken på en Acer laptop
 • hur man kan spara från en dvd till en flash-enhet
 • Inaktivera en pekplatta i en hp laptop