Dator > hur man ska värdera ett fax server

 • hur man ska värdera ett fax server


 • Fax servrar ger flera fördelar för företagen att förlita sig på fax för att underlätta deras kommunikation med andra företag och kunder. När behovet och önskan om ett alternativ till fristående fax växte under åren, så gjorde både tillverkare av fax-servrar och de alternativ som finns med fax-servrar. Att förstå hur man ska värdera en faxserver kan bidra till att en investering i ett fax server är ett klokt en som ger de nödvändiga funktioner och fördelar som ett företag vill

  Du behöver:.
  Apple hårdvara.
  Bruksanvisning.
  Driver installations-cd.


  1.
  Bestäm hur många faxlinjer du behöver och hur många fax server tillåter. Ju mer faxa ditt företag och de viktigaste fax är för ditt företag, desto mer faxlinjer du antagligen behöva eller ha. Att se till att en faxserver ger tillräckligt separat faxlinjer, och även kan rymma för potentiellt lägga till ytterligare rader, är det första och viktigaste steget deltar i bedömningen av ett fax server.
  2.
  Designa din routing system. Om du planerar att ha alla inkommande fax dirigeras till rätt person eller avdelning, se till att faxservern kan intern eller intelligent routing. Om ett fax server kan enda vägen till en nätverksansluten skrivare eller till en och samma arbetsstation måste du ytterligare utvärdera antingen din routing system eller alternativa servrar fax.
  3.
  Analysera din avkastning på investeringar (ROI. ) Kostnaden för faxservern är viktig, men inte lika viktigt som avkastningen på din investering. Många faxserver tillverkarna tillhandahåller ROI verktyg som kan hjälpa dig att uppskatta hur lång tid det tar för dig att täcka kostnaderna för servern och börja spara pengar på faxning. Kort sagt, ju kortare ROI, desto bättre, så länge du inte behöver offra alltför många alternativ.
  4.
  Undersök efter försäljning stöd. Vissa fax servrar är hårdvara apparater och andra är rent programvara. Oavsett vilken faxserver du väljer, fråga om programvara support, programvaruuppdateringar, information om garanti och servicekostnader.
  5.
  Diskutera alla förenlig eller säkerhetsfrågor med din IT-personal. Om säkerheten är ett problem, utvärdera säkerhetsdetaljer faxserver. Många kommer med mycket avancerade krypteringsfunktionen, medan andra ger liten eller ingen säkerhetsfunktioner. Kontrollera att ditt nätverk kan kommunicera med fax server och har den bandbredd som behövs för att hantera den ökade nätverkstrafik.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:Hur kommer du till bios på ett MSI moderkort

Relaterade artiklar


 • hur man hittar numret service tag på en Dell-dator
 • hur man byter RAM i en MacBook Pro
 • hur du tar bort fronten från en Dell Dimension 3000
 • hur du ställer in en stationär dator
 • Dell Dimension 8200 AGP-grafikkort uppgradering information
 • hur man hanterar flera bildskärmar
 • Felsökning batteri frågor för Sony Vaio
 • felsökning av en Logitech v470 bluetooth Cordless Laser Mouse
 • hur du ansluter en TV till en dator med nvidia
 • Hur kommer du till bios på ett MSI moderkort