Dator > hur man gör en hemmagjord laptop täcka

 • hur man gör en hemmagjord laptop täcka


 • Datorer förbättra våra liv och bärbara datorer har gett oss friheten att ta våra datorer vart vi än går. Men Let's face it: utsidan av de flesta bärbara datorer är . . . bara tråkigt. Vi skräddarsyr insidan av bärbara datorer genom att lägga särskild skärmsläckare, musik och foton. Men utsidan ser ut precis som den gjorde när den kom från fabriken, men inte mer. Nu kan du göra din bärbara dator verkligen din egen genom att skapa en bärbar dator "skin" och en hemmagjord laptop täcka. Med några enkla material och lite fantasi kan du ha en bärbar dator som är en sann bild av dig.

  Du behöver:
  Ruler
  . Ark av självhäftande laminat eller vinyl klänger.
  Permanent märkpenna.
  Maskeringstejp, 1/4-tums bred.
  Sax.
  Craft kniv.
  Liten pensel.
  Mod Podge.
  1-tums skum borste.
  Bilder, tidskrifter, bilder (för design kollage).
  Tyg, 1 yard av quiltat tyg.
  Måttband.
  Needle.
  Samordnande tråd.
  Rakt stift.
  Kardborreband, knappar, snaps.
  Utsmyckningar, knappar, spetsar, band, etc.
  .

  Laptop Covers


  1.
  Förbered första lagret. Mät upp den bärbara datorn locket med en linjal. Tillsätt 1 /4 tum för gräns på varje sida. Denna gräns kommer att möjliggöra avlägsnandet av Laptop Skin när så önskas. Mät och märk klänger vinyl eller lim laminat med en märkpenna. Skär klänger vinyl eller lim laminat med försiktigt med sax eller kniv.
  2.
  Secure självhäftande laminat till laptop täcka. Skilj lager av självhäftande laminat i ett av hörnen och noggrant position på toppen av den bärbara datorn. Tryck ner långsamt, pressa ut luftbubblor tills hela självhäftande laminat är smidig och säker på den bärbara omslaget.
  3.
  Secure hålla fast vinyl till laptop täcka. Följ samma procedur som med den självhäftande laminat, förutom att det inte finns något stöd att ta bort från klänger vinyl.
  4.
  När limmet laminat eller klamra vinyl är fastsatt i laptop täcka, tillämpa en maskeringstejp gräns som är 1 /4 tum breda åt varje sida.
  5.
  Skapa bakgrunden. Välj bilder med intressanta färger och texturer som fasta ämnen gör inte en intressant bakgrund. Prova tidskriftsomslag eller prover tapet. Klipp bilderna att passa den bärbara datorn locket.
  6.
  Placera andra bilder ovanpå bakgrunden. Välj större bilder som visas i utformningen och placera dem först. Lägg mindre bilder för att mjuka upp visuell komposition och för att slutföra konstruktionen. Coat baksidan av varje bild med Mod Podge och en liten pensel var noga med att avlägsna eventuella luftbubblor.
  7.
  Tillslut design. Paint ett jämnt, tunt lager av Mod Podge med en skum borste över designen. The Mod Podge visas disigt i början men kommer att torka klart. Låt torka. Måla flera lager Mod Podge.

  Låt torka i minst 24 timmar.
  8.
  Avlägsna maskeringstejpen från designen. Touch upp någon av Mod Podge försegling kappa som kan dra iväg med maskeringstejp och låt torka.

  Gör en Laptop Cover


  1.
  Mät laptop med ett måttband. Tillsätt 2 inches att möjliggöra sömsmån och tjockleken på den bärbara datorn. Vik tyget på mitten, höger sida till höger sida. Mark tyg i enlighet med gjorda mätningar. Klipp tyg med en sax.
  2.
  Nåla de två tygstycken tillsammans med raka pinnar, höger sida till höger sida och sy alla sidor stängda utom en av de korta änden med nål och tråd eller symaskin. Detta kommer att vara öppna till den bärbara datorn täcka.
  3.
  Vänd laptop täcka den högra sidan ut. Vrid öppna korta änden inne 1 /4 tum och tryck med ett strykjärn. Vrid kanten ytterligare 1 /4 tum och pin med raka pinnar för att bilda en fåll. Sy med små, raka stygn efter hand med en nål och samordna tråden eller sy på en symaskin.
  4.
  Tryck lätt på hemlagad laptop täck med strykjärn.

  5.
  Lägg kardborreband, knappar eller snaps till den öppna änden av den hemgjorda laptop locket. Dekorera laptop täcka med applikationer, band, knappar och andra dekorationer.

  Tips och varningar


 • Experimentera med olika mönster och färger. Använd familj foton eller kopior av gamla kartor.
 • Ändra din laptop hud för att återspegla din ändrade intressen.
 • Om du placerar Mod Podge på för tjockt, kommer det att orsaka att papperet skrynklas och curl och det kommer att ta evigheter att torka.
 • Du har obegränsat tyg val när du gör en bärbar dator täcka men tyget ska vara hållbara. Överväg att lägga ett lager av quiltning vadd och foder.
 • överväga att lämna en laptop "tröja" eller "vante" av återanvändning av gamla tröjor. Använd knappar som dekorationer.

Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man använder kameran Toshiba webben

Relaterade artiklar


 • historia diskettenheter
 • hur man ska värdera ett fax server
 • hur man kan utvidga skrivbordet över två bildskärmar på en Mac
 • hur du ansluter ljud till en Samsung SyncMaster 150 MP
 • hur man installerar min HP 2400 skrivare
 • hur att fylla HP 57 bläckpatroner
 • Felsökning en laserskrivare som inte skriver ut
 • hur man använder kameran Toshiba webben
 • hur man ansluter en SATA-hårddisk till en sata moderkort
 • trådlösa LAN-