Dator > hur man byter en HP dv1000 tangentbord

 • hur man byter en HP dv1000 tangentbord


 • När du ser på din HP DV1000 laptop, kanske du tycker att det är ett stycke, men dessa bärbara datorer är byggda så att om du behöver kan du ta isär dem för att byta ut vissa delar. Även om enskilda tangenter kan ofta ersättas, om det DV1000 tangentbordet lider av allvarliga fysiska skador, det bästa alternativet är att helt enkelt byta ut tangentbordet. Tangentbord ersättare tar i allmänhet mindre än en timme och kräver inte mycket erfarenhet av att ta bärbara isär

  Du behöver:.
  Krysskruvmejsel små
  . Skruvmejsel, liten.
  Gem.
  Ersätter tangentbordet.


  1.
  Ta bort alla kablar från DV1000, vänd på den och ta bort batteriet.
  2.

  Ta bort de fem skruvarna som finns i batteriet urtaget. Dessa skruvar är för omkopplarskyddet och tangentbordet. Ta bort skruven som sitter mellan minneslocket i mitten av den bärbara datorn och den tunna vertikala ventilen. Det kommer att finnas två skruvar där, så se till att du tar bort en närmast batteriet urtaget.
  3.
  In änden på ett gem i det lilla hålet på framsidan av DVD-spelare. Frekvensomriktaren kommer då att poppa ut. Ta bort enheten från DV1000.
  4.
  Vänd den bärbara datorn över och öppna upp den bärbara datorn lika bred som gångjärn låter dig. Skjut din skruvmejsel mellan strömbrytarskyddet, som ligger mellan tangentbordet och ned på LCD-panelen, och bostäder. Det lättaste stället att passa din skruvmejsel är på ena sidan av antingen gångjärn. Tryck ut på skruvmejseln tills en del av strömbrytarhöljet dyker upp, de drar upp resten av locket.
  5.
  Dra upp på baksidan av tangentbordet tills det kommer upp från styrelsen. Försiktigt flytta den så att den antingen vilar på handledsstödet eller LCD-skärmen. Var försiktig så att du inte skadar flatkabeln som ansluter tangentbordet till moderkortet.
  6.
  Släpp flikarna på sidorna av kabeln kontakten på moderkortet. Dra sedan tangentbordskabeln ut och ta bort tangentbordet från DV1000.
  7.
  Skjut änden av kabeln till din nya tangentbordet till kontakten på moderkortet och tryck in på kontakterna att säkra den. Placera tangentbordet på den bärbara datorn och tryck sedan på knappen tillbaka locket på plats.
  8.
  Vrid DV1000 tillbaka över och återlämna DVD-enheten i sitt spår. Ersätta de fem skruvar i batteriet urtaget och skruven för DVD-enheten. Sätt tillbaka batteriet, vänd den bärbara höger sida upp och ersätta alla kablar som du hade tagit bort.

  Tips och varningar


 • Se till att du rör vid något metallföremål som också är vidröra marken, för att jorda dig själv innan du öppnar datorn. Statisk elektricitet kommer att förstöra datorkomponenter.

Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man installerar och aktiverar ett nätverkskort

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en westell 6100 DSL-modem
 • hur man kan öka RAM på en Vista-dator
 • Hur man testar ett batteri gateway anteckningsbok
 • Information om Compaq Presario 1275
 • hur man installerar en LEXMARK C510
 • Felsökning Sierra Wireless
 • Inaktivera pekplattan på en Dell Latitude D600
 • hur man hittar drivrutiner för Lexmark Z 1300
 • hur du tar bort streck från en laserskrivare
 • Hur överför lasrar information i streckkoder?