Dator > hur man använder kameran Toshiba webben

 • hur man använder kameran Toshiba webben


 • De flesta moderna bärbara Toshiba och netbook-datorer levereras med inbyggda webb-kameror, som brukar kallas webbkameror. Kameran bländare ser ut som en liten cirkel längst upp på skärmen. Denna placering gör att du kan se skärmen lätt men ändå låter dig verkar vara att titta på kameran. Din webbkamera kan användas för att ta bilder eller videofilmer, eller så kan du använda den för live chattar med hjälp av olika program. Starta en videochatt program kommer i allmänhet att förvandla din webbkamera på automatiskt, men om du vill styra kamerans funktioner eller slår på den manuellt, kan din programvara du att göra det.

  Du behöver:
  Toshiba laptop modell med inbyggd webbkamera


  1
  Klicka på "Start" och sedan "Alla program" eller "Program,. . "och välj" Toshiba "mappen.
  2.
  Klicka på" Verktyg "och sedan" Web kamera ansökan. " Ansökan kommer att öppna, även om det kan minimeras automatiskt till ena kanten av skärmen. Om detta händer, håller musen över verktyget för att göra det öppet.
  3.
  Klicka på ikonen som liknar en kamera och videokamera för att starta webbkameran. Detta kommer att slå på kameran och visa dig vad din bild ser ut. Klicka på kamerasymbolen till ta en stillbild, eller klicka på ikonen videokamera för att spela in en video.
  4.
  Klicka på ikonen som ser ut som en kamera med en rad reglagen under den för att öppna inställningspanelen. Justera ljusstyrka, kontrast och andra inställningar genom att klicka på den vertikala flikar för varje inställning och skjuta dem åt vänster eller höger.
  5.
  Klicka på ikonen som ser ut som en kamera med en pensel för att lägga till specialeffekter. Du kan förbättra kontrast, lägga till ramar till din bild eller välj en skärm täcka som kommer att visas om du tillfälligt vill dölja din bild med ett foto. Återgå till den här skärmen och välj "off" för att ta bort skärmen täcker.
  6.
  Klicka på ikonen som ser ut som ett ID-kort för att ställa in Ansiktsigenkänning mjukvara som automatiskt låser din dator när kameran känner igen ditt ansikte. Denna programvara är inte tillgänglig på alla modeller av bärbara datorer från Toshiba, så du kanske inte har denna ikon. Följ instruktionerna på skärmen för att ställa in denna funktion.
  7.
  Klicka på ikonen som ser ut som en skiftnyckel under din bild på video /foto skärmen för att ställa in andra egenskaper för kameran, såsom den mapp där du vill ha bilder som är sparade och det format du vill ha dem sparade i. Du kan också klicka på upplösningen menyn för att justera upplösningen.
  8.
  Avsluta Webbkamera ansökan genom att klicka på "X" i övre högra hörnet av fönstret.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man installerar programvara till ett USB-minne

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in och ändra lösenord på IPAD
 • hur man använder en flash-enhet som RAM-minnet
 • hur man bygger en egen dator
 • Avinstallera ett QLogic förare
 • hur man installerar drivrutiner på en bärbar dator utan diskettenhet
 • hur du ansluter en TV till en dator med nvidia
 • hur man kan förbättra bärbara prestanda
 • hur man hanterar flera bildskärmar
 • hur man ansluter en Sony Vaio laptop till tv med hjälp av video-anslutning
 • hur du använder din gamla startbar hårddisk i min nya dator