Dator > hur du ansluter min HP Deskjet-skrivare till min dator från Dell

 • hur du ansluter min HP Deskjet-skrivare till min dator från Dell


 • Även Dell och Hewlett Packard är två separata företag som tillverkare separata typer av maskiner, produkter arbetar tillsammans för att hjälpa dig att slutföra skriva ut projekt. Du måste konfigurera din Dell-dator inställningar att fungera med din HP Deskjet-skrivare. HP ger en installationsdiskett med sina skrivare för att hjälpa dig installera drivrutiner och annan programvara som du behöver för att skriva ut från din Dell-dator. Du ska kunna slutföra detta okomplicerad uppgift på bara några minuter

  Du behöver:.
  Installation CD.
  USB-kabeln.


  1.
  Sätt in installations-CD som medföljde HP Deskjet-skrivaren i cd-enheten på din Dell-dator. Klicka på "Start" om CD-skivan inte automatiskt börjar spela. Klicka på "Dator" på höger sida av Start-menyn. Dubbelklicka på enheten i samband med din Dell dators CD /DVD-spelare för att göra spelar CD början.
  2.
  Klicka på "Install" på första skärmen i installations-cd. Vänta medan CD överför de filer som krävs för att din Dell-dator. Klicka på "Nästa" när processen är över. Klicka på "Nästa" på Don't Block HP installationsguiden Processer skärmen.
  3.
  Välj alternativet för att automatiskt söka efter uppdateringar och klicka på "Nästa". Välj "Rekommenderas" på nästa skärm för att installera all programvara från HP för att skrivaren fungerar. Välj "Anpassad" för en chans att välja vilket program du vill installera till din Dell-dator. Klicka på "Nästa".
  4.
  Klicka på "Jag accepterar" för att acceptera HP: s licensavtal. Klicka på "Nästa" på skärmen där HP tack för att du köpt deras produkt.
  5.
  Sätt en bock i rutan bredvid "Lägg till genvägar till skrivbordet" om du vill se en genväg på skrivbordet till programmet. Lämna det blankt om du inte vill. Klicka på "Nästa".
  6.
  Slå på HP Deskjet-skrivare. Använd USB-kabeln som följde med skrivaren för att ansluta den till din Dell-dator USB-port. Klicka på "Nästa" när skärmen visar "som var ansluten till. "
  7.
  Klicka på "Restart" När installationsguiden uppmanas du att starta din Dell-dator. Klicka på "Slutför" när datorn startar, automatiskt tar dig tillbaka till installationsguiden och gratulerar dig på en lyckad installation.

  Tips och varningar


 • Om du inte inte ha CD för att installera din HP Deskjet-skrivare, kan du ändå ansluta den till din Dell-dator. Hämta drivrutiner för din skrivare modell från HP Support. Öppna sedan guiden installation av skrivare på Dell-datorn genom att gå till Start> Enheter och skrivare> Lägg till en skrivare. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen.
 • Både Dell och HPs göra en stor mängd olika modeller av utrustning och dessa instruktioner kan variera beroende på vilka modeller du använder. Om du har några problem med att ansluta de båda maskinerna, samråda med bruksanvisningarna. Du kan också kontakta Dell Support om du behöver hjälp med datorn eller HP Support för hjälpa till med skrivaren.

Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man bränner en dvd på en Macintosh

Relaterade artiklar


 • hur man byter RAM i en MacBook Pro
 • Vad är funktionen av ett ergonomiskt tangentbord?
 • hur man byter en Dell insperion 5000e hårddisken
 • hur man gör en minnesuppgradering på en Dell-dator
 • Hur man delar en skärm och skrivare med två datorer
 • hur man spelar ett PAL DVD på en dator
 • hur du säkerhetskopierar data till en extern hårddisk
 • Hur man testar för en USB 2.0 port
 • Dell Dimension 8200 AGP-grafikkort uppgradering information
 • hur du ställer in en pc 5,1 högtalare