Dator > Hur jämför jag ebook läsare?

 • Hur jämför jag ebook läsare?


 • Det finns åtminstone ett dussin e-boksläsare närvarande finns på marknaden eller kommer att släppas och det kan vara svårt att veta vilken som är rätt för dina behov. Olika e-boksläsare erbjuder olika fördelar och nackdelar och varierar beroende på vad märke och modell de är. Även om man kan vara exakt storlek du söker, kan det väga mer än du vill göra. Var noga med att kolla in varje e-bok läsaren specifikationer innan du köper och forskning noggrant för att se till att du köper rätt produkt för dina behov.

  Du behöver:
  demos
  . Elektronisk butik besök.
  Översyn webbplatser.
  Översyn av e-bok säljare priser.


  1.
  Se video demoversioner att få en uppfattning om hur varje e-bok läsaren fungerar. Sajter som YouTube har ofta demonstrationer och recensioner av produkter och kan vara ett idealiskt sätt att se på läsarna utan att behöva gå till en butik för att se dem. Var uppmärksam på detaljer som batteritid, skärm, storlek, vikt och läsbarhet. E-bläcket är utformad för att se ut som traditionella bläck men är mer lättläst på vissa läsare. Läsbarheten kan också påverkas av starkt solljus, så om du planerar att läsa din e-bok utomhus, en video demo visar skärmen i starkt ljus kan hjälpa dig att mäta hur läsbar texten kommer att vara.
  2.
  Besök
  en butik och be en expedit att ge dig en demonstration av butikens tillgängliga e-boksläsare. Men bara göra detta om du har eliminerat möjligheten att köpa e-boksläsare som finns till salu på nätet. Många e-boksläsare för närvarande bara finns att köpa på nätet, så inte styras av ett du kan köpa i en butik. Forskning online alternativen för att vara säker på att de inte är för dig.
  3.
  Läs recension webbplatser för att få en indikation på hur andra människor njuter av sin e-boksläsare. Webbplatser för konsumenter funktionen recensioner från allmänheten, så de yttranden tenderar att vara mindre partisk än försäljningen Spiel med på en e-bok läsaren webbplats. Dessa översyn webbplatser är också användbara för att upptäcka de fel som inte blir uppenbara förrän enheten har ägt ett tag. Andra platsen användare kan berätta om batteriet räcker så länge som möjligt eller om texten skärmstorlek stammar ögonen.
  4.
  Review e-bok säljare webbplatser och få en uppfattning om priser och tillgänglighet av e-böcker. Olika e-böcker kanske inte är kompatibla med olika e-boksläsare och den billigaste e-böcker kanske inte fungerar på den enhet du har valt. Tänk på att Kindle närvarande inte stöd för den fria e-böcker uppladdat av Google så kan du hamna spendera mer på e-böcker än vad du skulle vilja. Men eftersom Kindle är en Amazon produkt, antalet e-böcker tillgängliga för nedladdning är imponerande.

  Tips och varningar


 • Innan du köper en e-bok läsare, vara säker på att det fungerar i ditt område. Vissa typer av e-boksläsare är kompatibla med vissa internetleverantörer som inte kan vara tillgängliga i ditt område eller land.

Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:Inaktivera en Toshiba pekplatta

Relaterade artiklar


 • hur man installerar Bose Companion 5 på Vista
 • hur du ansluter till en laptop med bluetooth
 • hur du installerar minne på en Dell B130
 • hur du installerar minne i Dell Latitude 620
 • hur man fyller 93 hk färgbläckpatronerna själv
 • hur man installerar en westell 6100 DSL-modem
 • ersättning instruktioner för en Sony Vaio dator tangentbord
 • hur man helt formatera ett SD-kort
 • hur du vill justera bläckpatronerna i HP D2660
 • hur du formaterar extern HD 320GB till FAT32