Dator > hur man ska finansiera en helt ny laptop

 • hur man ska finansiera en helt ny laptop


 • Om din bärbara dator har dött men du inte har pengar att skaffa ett nytt, misströsta inte. Du kan finansiera en ny laptop och vara tillbaka i affärer innan du vet det, kolla e-posten, surfa webbplatser för sociala nätverk, eller skriva uppsatser. Även personer med liten kredit eller blåmärken kredit kan konstatera att de har möjlighet att finansiera en ny laptop
  1.
  Hitta en bärbar dator som passar dina behov och som du vill, antingen på en tegel-och murbruk butik eller online. Anteckna märke och modell, samt dess kostnad.
  2.
  Titta på dina gränser kreditkort och hur mycket tillgänglig kredit du har på varje av dem. Om du har ett kreditkort med en rimlig ränta och tillräckligt med kredit för att köpa den bärbara datorn, är du redo att göra ditt köp. Annars överväga om att flytta runt en del av din skuld kan frigöra tillräckligt med krediter på ett kort. Till exempel kanske du kan föra över en del av saldot på ett kort till ett annat kort för att ge dig själv mer tillgänglig kredit på ett kort.
  3.
  Ansök om ett kreditkort i en butik som bär den bärbara datorn som du vill, om du inte har tillräckligt med kredit. Kundkort är i allmänhet lättare att få godkänt för än vanliga kreditkort. Om du är godkänd för en butik kreditkort och din gräns är tillräckligt hög för att köpa den bärbara datorn, gör dina inköp nu. Om gränsen inte är tillräckligt hög för att finansiera den bärbara datorn, kan du kanske att finansiera en del av köpet med butiken kreditkort och sedan använda ett befintligt kreditkort för att finansiera resten.
  4.
  Ansök om en annan stor kreditkort om du föredrar att inte få en butik kort och om du har anständiga kredit. Ofta kan du få en omedelbar godkännande eller avslag baserat på din ansökan online, så att du vet nästan omedelbart om ett kort kommer att komma i den post som gör att du kan göra ditt köp.
  5.

  ett personligt lån. Din bank eller en lokal Credit Union kan vara villiga att förlänga dig ett lån för en laptop. Om du är en college student, kan studielån hjälpa dig att betala för en ny laptop också. Studielån från privata långivare tenderar att vara överseende när det gäller att utvärdera kredithistorik. Om din kredit värdering är låg, kan du behöva en cosigner. Vissa långivare är också specialiserade på att göra små lån för datorer. Lånen garanteras genom datorer, så om du standard på lånet, riskerar du att förlora din dator. Tänk på att dessa typer av långivare erbjuder ofta mycket höga räntor.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur du ansluter en bildskärm till en gateway laptop

Relaterade artiklar


 • hur man öppnar fallet på en Macintosh G4 torn
 • Hur konvertera en mac diskett till en dator
 • hur man konfigurerar ett multimedia-knappen på Logitech
 • hur man ändrar en Acer 3680 laptop LCD-skärm
 • hur man byter en CMOS-batteri på en bärbar dator
 • hur man kan spara från en dvd till en flash-enhet
 • Skillnaden mellan nätverkskablar katt 6 & cat 5
 • Definitionen av typsnitt
 • hur du tar bort minnet från en hp pavilion bärbar dator
 • hur du ändrar bläckpatroner för HP 5510