Dator > hur man kan utvidga skrivbordet över två bildskärmar på en Mac

 • hur man kan utvidga skrivbordet över två bildskärmar på en Mac


 • Även små datorskärmar spara utrymme och erbjuda bekvämligheten av bärbarhet, de tenderar att gäng upp programfönster och rörigt på skrivbordet. Använda två skärmar effektivt fördubblar storleken på din arbetsplats. Om du behöver använda flera program samtidigt, sprida ut dem över två stationära datorer kommer att låta dig göra dina fönster större samtidigt bidra till att hålla dem organiserade

  Du behöver:. .
  Mac
  Andra Mac monitor eller TV med en RCA-, S-kabel, VGA, Mini Display-port eller DVI-stil ingång.


  1.
  Bestäm din Mac-dator är typ av visa utdata. På stationära datorer är dessa oftast placerade på baksidan, medan bärbara datorer hysa dem på sidan av maskinen. Om porten har tre rader vardera bestående av åtta hål, det är DVI. Om det har två rader som består av åtta platser med pinnar över och under tider, det är Mini DVI. Om det består av en rektangulär bar centrerad i en rektangulär port, är det Micro DVI. Mini DisplayPort ser nästan exakt ut som Micro DVI, bara dess nedre hörnen är avrundade.
  2.
  Om din bildskärm har en ingång som motsvarar datorns skärm produktion, inköp rätt kabel för dessa hamnar. Om inte, måste du också köpa en adapter. Mac säljer adaptrar som kan göra sin display utgångar kompatibla med RCA, S-kabel eller VGA-ingångar bildskärm. Konsultera andra länken i resurser för en tabell med Mac adaptrar.
  3.
  Slå på datorn och andra bildskärmen.
  4.
  Anslut adaptern till datorns skärm utgång. På stationära datorer, är detta normalt på baksidan. På bärbara datorer, är det på sidan av datorn. Datorns skärm blir svart en kort stund. Detta är normalt. Anslut ena änden av kabeln till adaptern och den andra änden till den andra bildskärmen.
  5.
  Klicka på Apple-ikonen i övre vänstra hörnet av skärmen och välj " Systeminställningar "från drop-down menyn.
  6.
  Klicka på" Bildskärmar ". Välj "Arrangement" från alternativen längst upp i fönstret. Om arrangemanget alternativet inte finns, välj "Detect Displays" och vänta medan datorn söker efter nya bildskärmar.
  7.
  Hitta en låda märkt "Bildskärmsdubblering. " Om denna ruta är markerad, klicka för att avmarkera den.
  8.
  Leta efter de två rektanglar liknar datorskärmar i mitten av fönstret. Den i mitten representerar din datorskärm, representerar den andra den andra bildskärmen. Klicka och dra den andra bildskärmen till önskad position. Till exempel lägga den till höger om den andra bildskärmen utökar skrivbordet till höger.
  9.
  Klicka och dra menyraden från centrum bildskärmen till den du bara flyttas om du vill att andra bildskärmen som primär bildskärm. Om inte, då hoppar du över detta steg.
  Tio.
  Klicka och håll alla programfönster du vill placera på den andra bildskärmen. Om du placerade den andra bildskärmen till höger, sedan dra fönstret utanför högra kanten av skärmen och det visas på den andra bildskärmen.

  Tips och varningar


 • Om din Mac inte känner igen den nya bildskärmen, startar du om datorn.

Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man installerar Bose Companion 5 på Vista

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en westell 6100 DSL-modem
 • ersättning instruktioner för en Sony Vaio dator tangentbord
 • hur du installerar minne på en Dell B130
 • hur du tar bort DVD-skivor på en Samsung
 • hur man bränner en dmg till DVD i Ubuntu
 • hur man byter en 512 marker i en dell inspiron 1501
 • hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV
 • hur man uppgraderar RAM på en bärbar dator
 • hur du ansluter till en laptop med bluetooth
 • Inaktivera tjänsten utskriftshanteraren