Dator > hur man installerar Logitech hörlurar

 • hur man installerar Logitech hörlurar


 • Det finns två tekniker som används i datorn hörlurar: analog och USB. Logitech analoga hörlurar ofta identifieras med ett 3,5 mm uttag. En analog hörlurar ansluts till datorns ljudkort. Logitech USB hörlurar har egen ljudkort och är inte beroende av datorns. Som man kan förvänta sig är ett USB hörlurar identifieras med ett USB-uttag. USB kan vara en överlägsen lösning för webb-chattar

  Analog hörlurar


  1.
  Anslut 3,5 mm-uttaget in i den gröna 3,5 mm-ingång på datorns ljudkort. Ljudkortet kommer att på baksidan av en stationär dator. Ljudkortet kommer att vara interna i en laptop och kan inte omedelbart identifieras, så leta efter en 3,5 mm ingång. Anslut hörlurarna till ingången med hörlurssymbol.
  2.
  Spela lite musik på datorn och ljudet ska automatiskt att matas ut till hörlurarna.
  3.
  Anslut mikrofonen, om möjligt, till en 3,5 mm-ingång med en mikrofon ikon. Kontrollera att inspelningsenheten är vald. Från kontrollpanelen, gå till Ljud. I "anpassa volymen efter" drop-down box, se till att mikrofonen är markerat.

  USB hörlurar


  1.
  Anslut USB-kabeln till en ledig USB-ingången på datorn. Låt datorn att identifiera hårdvaran och installera nödvändiga drivrutiner för den. Detta kommer att ske automatiskt.
  2.
  Spela lite musik på datorn och ljudet ska automatiskt att matas ut till Logitech hörlurarna.
  3.
  Kontrollera att en USB-mikrofon visas på datorns system och att volymen är acceptabel. Dubbelklicka på högtalarikonen i aktivitetsfältet. Klicka på Alternativ och Properties och se till att USB-mikrofon visas i mixerinställningar där.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:specifikationerna för en Compaq Presario 5wv280