Dator > hur man gör med datorskärmar

 • hur man gör med datorskärmar


 • När du uppgradera din dator, du har en medborgerlig och ofta lagstadgad skyldighet att hålla datorskärmar eller skärmar av deponier. Vissa datorskärmar innehåller farliga katodstrålerör, alla är gjorda av glas, plast och metall som kan återvinnas. Att misslyckas med att återvinna datorskärmen kan strida mot lagen i vissa stater, som det har varit i Massachusetts sedan 2000, konstaterar PC World. Lyckligtvis har konsumenterna många ansvarsfullt omhändertagande alternativ när det gäller att datorskärmar
  1.
  Ring din samfundets Institutionen för offentliga arbeten och fråga om de tillåter datorskärmar att avsläppt vid en deponi eller som tas via fastighetsnära samling. Fråga om de har en elektronisk programguide waste återvinning eller elektronikåtervinning köra planerade för framtiden. Kassera datorskärmen i ditt samhälle per rekommendationen du får.
  2.
  Kontrollera om tillverkaren eller återförsäljaren av din datorskärm erbjuder ett program för återvinning --- flesta gör. Som PC World anteckningar, Dell och HPs återvinner inte bara deras dator delar men de från andra företag också. De flesta program kräver att du packar dina datorskärm i en låda och skicka den till företaget för bortskaffande tillsammans med en liten avgift för att täcka frakt och återvinning.
  3.
  Ta din datorskärm till en dator leverans eller kontor leverans butik som erbjuder en i butik elektronikåtervinning program. Staples, Office Depot, Best Buy och OfficeMax alla erbjuder någon typ av elektroniska program för återvinning. Eftersom datorskärmar innehålla farligt avfall, bedöma de oftast en mindre avgift för återvinning dem om de ibland kompensera för avgiften med en butik kupong. Kontrollera med lokala butiker, välj den lämpligaste eller billigaste alternativet för dig.
  4.
  Hitta ett annat program för återvinning nära dig med hjälp av katalogen på e-Cykling Central (se Resurser). Kontakt program nära dig att ta reda på om deras timmar, politik och avgifter, sedan återvinna din gamla utrustning via din mest attraktiva alternativet.
  5.
  Donera bildskärmen till organisationer som tillhandahåller datorer och datorutrustning till de behövande. Computer Hope föreslår donera gamla datorskärmar till National Cristina Foundation, en ideell organisation som utrustar skolor och särskilda behov program med datorer eller till Recycles. org, en webbplats som matchar ideella organisationer och skolor med donerade datorutrustning (se Resurser). Earth911 råd att ta den gamla bildskärmen till din lokala grenen av goodwill eller Frälsningsarmén.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man använder en flash-enhet som RAM-minnet

Relaterade artiklar


 • hur du ändrar ett tangentbord på en hp pavilion bärbar dator
 • hur man använder en dubbel display
 • hur man installerar Logitech hörlurar
 • hur man byter en skärm inverter på en Dell D600
 • hur man skriver ett SD-kort
 • hur du installerar en bärbar dator processor
 • hur man byter minne i en Toshiba laptop
 • Inaktivera tjänsten utskriftshanteraren
 • hur man kan återställa en skadad SD-kort
 • hur du använder HP-skrivare 2015