Dator > hur du installerar en RAM uppgradering i en Dell Latitude D531 laptop

 • hur du installerar en RAM uppgradering i en Dell Latitude D531 laptop


 • Dell Latitude D531 är en 15,4-tums bärbar dator baserad på en AMD-plattformen. Latitude D531 innehåller en AMD Sempron eller Turion-processor och 512 MB RAM i sin grundkonfiguration. Om du inte konfigurerar Latitude D531 med extra minneskort när du köpte den, kan du installera ytterligare minne i datorn på egen hand. Installera en RAM uppgradering för din Latitude D531 om du vill uppgradera till en nyare version av Windows eller om du är missnöjd med hastigheten på datorn och letar efter ett sätt att förbättra dess prestanda.

  Du behöver:
  kryssmejsel
  . Platt skruvmejsel.
  2 DDR2-667 (PC2-5300) notebook DDR2-SDRAM-moduler, gräns 2 GB vardera.


  1.
  Avstängning Latitude D531. Ta bort alla kablar som är anslutna till datorn och ta bort batteriet. Placera datorn på ett bord eller skrivbord med botten uppåt.
  2.
  Ta bort rektangulära täck med tre uppsättningar av ventiler från undersidan av Latitude D531 genom att skruva av Phillips-huvudet skruven på sidan och lyfta bort kåpan från datorn. Den första av de två RAM-moduler installeras i Latitude D531 är under denna försäkring.
  3.
  Dra metall klappar lastrummet RAM modulen nedåt. Modulen släpper automatiskt sig själv från facket. Ta bort den och placera den någonstans säkert.
  4.
  Sänk RAM-uppgraderingen horisontellt i den tomma kortplatsen med metallkontakterna på botten av RAM uppgradering något lägre än toppen. Skjut upp i RAM uppgradering för att låsa den på plats efter en full sätta metallkontakterna.
  5.
  tillbaka plastkåpan på undersidan av Latitude D531 och skruva fast den.
  6.
  Vänd Latitude D531 över och öppna fönstret för fullt.
  7.
  Använd platt skruvmejsel för att bända upp frontplattan bort från toppen av Latitude D531 tangentbordet. Använd cutout på höger sida av ramen för att infoga skruvmejsel. Arbeta från höger till vänster, var försiktig med att inte böja plast. Enligt bezel, hittar du tre Phillips-skruvarna förankra tangentbordet för att kroppen av Latitude D531.
  8.
  Ta bort skruvarna från ovanför tangentbordet, och sedan lyfta tangentbordet bort från Latitude D531 tills du kan se kabeln som ansluter den till logikkortet. Ta inte bort kabeln, rotera tangentbordet ner och placera den på toppen av handledsstödet. Den andra RAM-modul finns ovanför handledsstödet.
  9.
  Bort och uppgradera den andra RAM-modulen genom att upprepa steg 3 och 4.
  10.

  tillbaka tangentbordet och plast bezel genom att vända steg 7 och 8.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man rengör ett ASUS M2N-E kylfläkt

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV
 • hur du ansluter en skrivare till en USB-port
 • hur du justerar logitech trådlös mus
 • Inaktivera en pekplatta i en hp laptop
 • hur man registrerar med Apple Store
 • föroreningen av datorns tangentbord
 • information om stationära datorer
 • hur man installerar en Compaq Presario bärbar hårddisk
 • hur du ändrar bläckpatroner för HP 5510
 • hur du installerar en RAM uppgradering i en Dell Latitude D531 laptop