Dator > Hur man testar USB-enheter

 • Hur man testar USB-enheter


 • En USB-enhet, även kallad flash-enhet eller minne, är en flyttbar, solid-state-lagringsenhet som ansluts till datorn via USB-porten. Det används ofta för att säkerhetskopiera viktiga filer och för att överföra data mellan datorer. Om du nyligen köpt en USB-enhet, kanske du vill testa det för att hitta enheten integritet, lagringskapacitet och hastighet på enheten. Lyckligtvis gratis program finns tillgängliga på internet som kommer att berätta just dessa saker

  Du behöver:.
  Phillips-skruvmejsel.
  2 DDR2-533 (PC2-4200) DDR2-SDRAM anteckningsbok minnesmoduler (gräns 1 GB vardera).

  Test Lagringskapacitet


  1.
  Sätt in USB-enheten i en ledig USB-port på datorn.
  2.
  Ladda ner "Check Flash" genom att klicka på länken i avsnittet Resurser nedan. Extrahera komprimerade ZIP-filen till valfri katalog och kör "ChkFlsh. exe" filen.
  3.
  Välj USB-enheten från "Drive" fältet och välj "Till första felet" från Test Längd alternativen.
  4.
  Klicka på "Start" och låta programmet köra testcykel tills ett fel hittas eller minst 10 gånger och sedan på "Stop. " Om kontrollen Flash programmet inte uppstår något fel i enheten under denna tid, är integritet (den enhet förmåga att lagra och hämta data med minimal korruption eller förlust av data) som arbetar på en optimal nivå.

  Test Drive Kapacitet


  1.
  Sätt i USB-enheten till datorn.
  2.
  Ladda ner "Burn i test" med medel från avsnitt nedan. Dubbelklicka på den nedladdade filen för att starta installationsprogrammet. Klicka för att acceptera licensavtalet och installera programmet med standardinställningarna. Klicka på Slutför när installationen är klar. Programmet kommer att starta automatiskt.
  3.
  Klicka på knappen "Fortsätt". Klicka på "Configuration"-menyn och välj "Test Urval och arbetscykler. " Avmarkera rutorna för alla tester undantar "Disk (ar). " Ställ in "Disk (ar)" till "100" genom att dra reglaget hela vägen till höger, klicka på "OK".
  4.
  Klicka på "Configuration"-menyn igen och välj "Test Inställningar. " Välj din USB-enhet från "Disk Selection"-lista, under "Disk"-fliken. Ställ in "Filstorlek" till "1,00" procent, och ange "blockstorlek" i största storlek i rullgardinsmenyn.
  5.
  Klicka på "OK" . Klicka på den gröna "Start valda tester"-knappen. Om enheten inte har den angivna kapaciteten kommer uppstå ett fel. Om kapaciteten är som sagt kommer provet utan fel.

  Test Drive Speed


  1.
  Sätt in USB-enheten i datorn och öppna "Check Flash"-programmet.
  2.
  Välj din USB-enhet i "Drive" rullgardinsmenyn.
  3.
  Ställ "Test Längd" till "Burn It!" och tryck på "Start".
  4.
  hastighet på USB-enheten visas som "Läs Speed" och "skrivhastighet," under "Information" rubrik. Tryck på "Stop" knappen för att stoppa testcykler.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur du ställer in en pc 5,1 högtalare

Relaterade artiklar


 • hur du återvinner tomma bläckpatroner
 • hur man identifierar kort NVIDIA-grafikkort
 • hur man konfigurerar ett multimedia-knappen på Logitech
 • hur du vill justera bläckpatronerna i HP D2660
 • hur man byter en bläckpatron
 • hur man använder en flash-enhet som RAM-minnet
 • ominstallation Logitech SetPoint
 • hur man installerar en SATA DVD-enhet till Windows XP
 • Definitionen av typsnitt
 • hur man använder en dubbel display