Dator > hur man gör en minnesuppgradering på en Dell-dator

 • hur man gör en minnesuppgradering på en Dell-dator


 • Installera minne i en Dell-dator är relativt enkelt och tar lite tid med rätt verktyg och expertis. Ett minne uppgradering kommer att öka hastigheten på datorn utför uppgifter och ökar den mängd program som kan köras på en enda gång. Ett minne uppgradering ger även användaren möjligheten att köra mer minneskrävande applikationer och operativsystem såsom Windows 7. Är det viktigt att lokalisera pappersarbete för datorn för att slutföra installationen. Om pappersarbete saknas, lokalisera datorn på support. . Dell. com för den information

  Du behöver:.
  Skruvmejsel
  Memory Stick uppgradering.
  Dator pappersarbete.

  bort den gamla Memory


  1.
  Att välja rätt minnesuppgradering och se till att den är kompatibel med moderkortet. Det finns många typer av minne som finns på marknaden och det är viktigt att förstå vilken typ är kompatibel med din dator. Kontrollera vilken typ av samråd med pappersarbete som medföljde Dell-datorn eller ligger din datormodell på Dells webbplats och använda ditt nummer service tag att hitta den bästa uppgraderingen.
  2.
  Koppla ur datorn och vänta några minuter för att låta eventuella avgifter försvinna. Jorda dig själv på datorn fall att ta bort elektriska laddningar i kroppen.
  3.
  Öppna fall genom att lossa skruvarna på sidoväggarna. Många Dell-datorer har också en release trigger på baksidan som du behöver för att hålla medan glider av panelen.
  4.
  Lokalisera minne bron genom att titta i tre till sex långa hamnar nära den Processer.
  5.
  Ta bort det gamla minnet om du ska byta den genom att trycka på utmatningsknappen flikarna på vardera änden av Memory Stick. Om du bara installerar mer minne, lämna det gamla minnet ensam.

  Installera det nya minnet


  1.
  Kontakta Dell pappersarbete om moderkortet för att ta reda på vilka portar för att installera minne i. Till exempel kommer många Dell-datorer kräver att två pinnar installeras i den första och den tredje porten, medan fyra pinnar är installerade i första, andra, femte och sjätte.
  2.
  Titta på minnet noga och hitta en liten indrag längs foten av minnet. Det är viktigt att matcha detta indrag upp till liknande indrag på minnet porten. Underlåtenhet att göra detta kommer att förstöra minnet om du försöker att tvinga in den
  3.
  Sätt minnet i rätt kortplats. Det tar lite kraft för att ge plats minnet ordentligt.
  4.
  Tillbaka sidostycket och koppla in strömkabeln. Slå på datorn och se till att den startar upp ordentligt. I det fall det finns ett fel med minnet, återuppta ärendet och se till att allt minne sitter ordentligt och fördelas till rätt spår enligt Dell manualen.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur du ställer in en stationär dator

Relaterade artiklar


 • hur du lägger till ytterligare en skärm till en bärbar dator
 • hur du vill justera bläckpatronerna i HP D2660
 • Information om Compaq Presario 1275
 • hur du återvinner bläckpatroner Brother
 • hur man gör en minnesuppgradering på en Dell-dator
 • Inaktivera en pekplatta i en hp laptop
 • hur man helt formatera ett SD-kort
 • hur du ställer in en stationär dator
 • hur att helt radera hårddisken på CNET
 • hur man byter en bläckpatron