Dator > hur man helt formatera ett SD-kort

 • hur man helt formatera ett SD-kort


 • Om du har fått en begagnad SD-kort eller om du bara vill helt radera allt på din befintliga SD-kort kan du göra en komplett formatera om den. Om du vill formatera ett SD-kort måste du ha en dator som du kan sätta in SD-kortet i. Medan vissa digitalkameror och andra enheter har ett format alternativ för SD-kort, har SD Card Association ett särskilt program som de rekommenderar att du använder på din dator för att formatera ditt SD-kort

  Du behöver:. .
  Mediekortläsare


  1.
  Ladda ner och installera SD Formatter 2. 0 programmet från SD Card Association webbplats (se Resurser). Det kostar inget för programmet.
  2.
  Sätt in SD-kortet i mediekortläsaren på datorn. Om det inte har ett media kortläsare, kan du använda ett USB-media kortläsare.
  3.
  Starta SD Formatter 2,0 programvara. Den enhet där SD-kortet ligger identifieras automatiskt och visas i "Drive-fältet. Klicka på "Alternativ" och välj "FULL (Radera På)" för en fullständig format på SD-kortet och klicka på "OK. "Klicka på" Format "och sedan" Ja "på skärmen som dyker upp för att bekräfta. Du ser en förloppsindikator som SD-kort format, som ändras till en avslutad skärmen när det är gjort.
  4 .
  Klicka på OK för att stänga slutförts skärmen och sedan "Exit" på huvudskärmen för att stänga programmet. När den är stängd, kan du säkert ta bort det formaterade SD-kortet från mediekortläsaren.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:nothing

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV
 • hur man helt formatera ett SD-kort