Dator > hur man bygger en monster pc

 • hur man bygger en monster pc


 • En Monster dator är systemet med val för omfattande spel, avancerad grafik och användare som behöver navigera mellan flera program samtidigt med högsta hastighet. Monster PC är en flera bollar i luften dröm som top färdiga komponenter och hårdvara tillåter dem att maximera sina datorer insatser och öka alla spelupplevelse. The Monster PC kan kontrolleras via ett trådlöst tangentbord, mus och fjärrkontroll. Den är utrustad för att spela både HD-filmer och den senaste spelen med lätthet.  Vissa multiplayer, online-rollspel kräver ett monster eller Extreme PC för att vara effektiva. Onlinespel är mycket populär, men för att en spelare att vara konkurrenskraftiga och inte uppleva fördröjning eller fördröjda tid, användare behöver kraften i en Monster PC

  Du behöver:.
  Raidmax Monster Computer Case
  . Strömförsörjning.
  Moderkort med Intel Core Processor (Combo).
  Minne (RAM).
  Bildskärmskort.


  1.
  Montera maskinvara du behöver för att fästa på insidan av Raidmax Monster datorns hölje eller motsvarande fulltower. Om du inte går med Raidmax fallet, välj ett fulltower med följande specifikationer:  4 externa enheter, 5. 25-tums

  5 interna enhetsfack, 5,25-tums

  4 flyttbara ställningar, 3,5-tums

  ATX formfaktor, 12 tum med 10,5 tum, eller mindre moderkortet

  7 standard ATX-kortplatser  tornets mått bör vara 19,5 inches lång med 8 inches bred med 16,5 inches hög.
  2.
  Sätt i moderkortet och knäpp fast den på plats inuti datorn fallet. Använd skruvar som följer med moderkortet för att fästa den i målet. Moderkortet är ryggraden i vilken PC som helst, därför är det viktigt att välja en kvalitet ombord såsom Asus Rampage Extreme III Desktop Moderkort med Intel Chipset. Asus Rampage kommer att passa i full tower. Asus Rampage är moderkortet en "combo" som inkluderar moderkortet och processorn. En kombination moderkort och processor hjälper till att undvika kompatibilitetsproblem mellan styrelsen och CPU.
  3.
  Lägg till minnesmodulerna i skårorna på moderkortet. Din Monster dator måste minst 8 GB RAM (Random Access Memory) med kapacitet att uppgradera till 16 GB. Anslut kabeln från nätaggregatet (ingår i ärendet) på rätt plats på moderkortet. Ansluta strömförsörjning till moderkortet är vilka befogenheter på din dator.
  4.
  Installera en Seagate, Hitachi eller Samsung 1 TB (terabyte) intern hårddisk. 1 TB ger dig gott om förvaringsutrymme. Antingen av ovannämnda hårddiskar är tillförlitliga och erbjuder en rotationshastighet på upp till 7200 RPM för snabb dataåtkomst.
  5.
  Lägg till RAM-moduler för att ditt moderkort i spåren tillhandahålls. Du kan köpa två 4-GB-moduler eller fyra 2-GB-moduler. För att maximera din processorhastighet, använd två 8-GB-moduler. Detta ger dig 16 GB RAM och gör ditt system att arbeta med full potential.
  6.
  Köpa en separat kort och ansluta den till rätt plats, om ditt grafikkort är inte ansluten till moderkortet. När ditt grafikkort är på plats, avsluta ärendet och Anslut produkten till elnätet. Detta kommer att testa systemet för att se om den slås på. Om du hör pipande, är sedan ett av dina komponenter inte korrekt installerad. Om det inte piper, du har samlat dina Monster dator.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur gör jag synkronisera en iBook med V3xx med Bluetooth?

Relaterade artiklar


 • Inaktivera U3 lansera kuddar
 • hur man installerar en 2nd SATA-hårddisk
 • Windows Vista kommer inte ut på Windows-skrivare XP-nätverk
 • hur man kan återställa en Alienware notebook
 • Felsökning av HP j6310
 • Hur hämtar jag HVX200 till en Mac?
 • hur man identifierar minne i en dator
 • Felsökning av en USB-enhet
 • hur man använder en microSDHC i ett Memory Stick PRO Duo-enhet
 • hur man skapar en bootbar USB-enhet i Windows XP