Dator > tända pros & cons

 • tända pros & cons


 • Lab126 är ett dotterbolag till Amazon (boken säljaren) som ligger i Cuipertino, Kalifornien. De gör elektroniska apparater som fungerar med Amazon produkter. Den mest kända produkten att komma ut ur Lab126 är Kindle elektronisk bok. Det är en enhet om storleken och formen av en bok med en yta som är mest en skärm. Tusentals böcker kan lagras på en Kindle och läsa på sätt som är omöjligt med pappersboken.

  Kindle Basics

  Kindle erbjuder dig möjligheten att genomföra 3. 500 böcker i en enhet som är mindre än den typiska boken och som väger ca ett halvt kilo. Du kan också hämta dokument från din dator att lagra eller transportera på Kindle eller prenumerera på tidningar och tidskrifter. Du kan ladda ner de flesta av böckerna på Amazon webbplats och undvika förseningar och fraktkostnader. Den mesta informationen hämtas till Kindle via en gratis internationella Wi-Fi-system som kallas Wispernet, som ägs av Amazon. Mot en avgift kommer Amazon att ge en e-postadress som alla kan post till och från vilken alla meddelanden skickas automatiskt till din Kindle.

  Fördelar

  Kindle har en hel del trevliga funktioner som gör behandlingen mer behaglig. Textstorlek är inget problem: du behöver inte få en stor tryckt bok. Kindle låter dig ställa in textstorleken var du vill. Om du stänger en bok om en Kindle, öppna den sedan en månad senare, öppnar den till sista sidan du läste. Bookmarking en sida eller en passage är enkelt. Du kan söka efter ett ord eller en passage. Du kan även slå upp ett ord i ordboken utan att stänga din bok. Du kan söka på nätet efter information om ett ord eller begrepp utan att lämna din bok. Kindle är definitivt så saker och ting kommer att läsas i framtiden.

  Nackdelar

  Den stora klagomål du hör om Kindle är priset. Detta är till stor del på grund av en incident som hände med lanseringen av Kindle 2 under 2009. Det var på något sätt läckt att $ 395 konsumentpriset märkas upp från tillverkningen pris på $ 185. Böckerna är nästan alltid $ 10 eller mer och det verkar överdrivet att de flesta människor eftersom du inte får en riktig bok-bara en kopia av information. Vissa människor klagar också böckerna komma utan sidnummer. Även Amazon hävdar att den nya tekniken gör sidnummer föråldrad, många människor vill ha dem-särskilt författare som vill referera till passager. Ett annat klagomål-oftast röst av icke Kindle ägare-är att elektroniska enheter inte har känna, lukta eller romantik i riktiga böcker.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur man demonterar en Alienware laptop

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar ett USB-minne till NTFS
 • hur man kan se vilken typ av minneskort du har på din pc
 • hur du tar bort & ersätta en BlackBerry 8700g antenn
 • steg-för-steg instruktioner hur du installerar minne i en Dell Latitude D600 laptop
 • hur du skannar foton för kvalitet
 • lagringskapaciteten för en bärbar hårddisk
 • Hur får jag en Dell Inspiron 600m för att visa bios på en extern skärm?
 • hur man ansluter en diskettenhet till en USB IDE-styrenhet
 • hur man byter minnesmoduler
 • hur du överför e-post filer från en hårddisk till en annan