Dator > Hur installerar jag Canon MX850 nätverksskrivare?

 • Hur installerar jag Canon MX850 nätverksskrivare?


 • Canon PIXMA MX850 nätverksskrivare är en allt-i-ett-utskrift hårdvara avsedd för utskrift, faxning, kopiering och scanning dokument och bilder. Utskriftsenheten är utrustad med avancerade funktioner som USB, minneskort och Bluetooth-gränssnitt kompatibilitet, vilket gör installationen imponerande snabba och förenklade för användare med ens det minsta teknisk erfarenhet. När båten kan du fylla i Canon MX850 installationen genom att installera skrivarens drivrutiner till din dator för att upprätta ett nätverk mellan datorn och skrivaren. Denna åtgärd möjliggör kommunikation, så du kan skicka utskriftsjobb och kommandon till MX850 från datorn

  Du behöver:. .
  Canon MX850 installationsskivan
  Canon MX850 USB sync-kabel.


  1.
  Sätt Canon MX850 uppsättning CD-ROM-installationsskivan. När datorn känner av disken, bör ett popup-fönster. Detta kommer att fönstret Spela upp automatiskt.
  2.
  Klicka på "Kör Msetup4. exe" fliken Link, som ska anges som det första tillgängliga alternativet i fönstret Spela upp automatiskt. (Om User Account Control säkerhetsluckor varning dyker upp klickar du bara på "Fortsätt" för att avancera till Canon MP förare installationsguiden.
  3.
  Välj "Easy Install" alternativ på Canon MP förare första konfigurationen skärmen och klickar på nästa "Install" handling. Du kommer att hänvisas till användaren på skärmen med licensavtalet för Canon hårdvara.
  4.
  Godkänn dess villkor genom att klicka på "Ja. " Skrivaren anslutningen visas och fråga efter skrivarens anslutning till datorn.
  5.
  Fäst Canon USB sync-kabeln i både datorn och Canon MX850 skrivarens maskinvara.
  6.
  Ström på skrivaren en gång anslutningen är säker. Canon MP-drivrutinerna Installationsguiden kommer börja arbeta direkt för att identifiera anslutningen. När upptäckt är framgångsrik, kommer skrivarens drivrutiner kopieras från installationsskivan och ned till din dator. Skrivarsymbolen bild visas även längst ner på Canon MP-drivrutinerna installationsguiden skärmen.
  7.
  Klicka på "Nästa" när "Setup Complete" Canon MP förare installationen visas.
  8.
  Slutför registrering och MX850 kundundersökning sidor genom att skriva all nödvändig information i tillgängliga data fälten. (Detta steg är valfritt. )
  9.
  Klicka på "Exit" på den slutliga Canon MP förare installationsguiden skärmen för att slutföra installationen.

  Tips och Varningar


 • Om du inte har CD-ROM-installationsskivan, kan USB-anslutningen tillräcklig för att installera drivrutinerna, beroende på vilket operativsystem du använder. I flesta fall fungerar denna åtgärd normalt med Windows Vista.
 • Även efter det att USB-anslutningen har upprättats, inte sätta på skrivaren tills du uppmanas att göra det av Canon installationsguiden. Du kan orsaka allvarliga problem med drivrutinerna installationen om du misslyckas med att slutföra stegen i den ordning som de presenteras.

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur du ställer in en Linksys-hubb

Relaterade artiklar


 • Hur får jag en seriell ATA för att arbeta på ett ASUS moderkort a7v600?
 • specifikationer för ett Compaq Presario sr1703wm
 • hur man startar upp från en extern USB-hårddisk
 • ska jag skapa en partition för Windows XP Pro?
 • hur man spelar in VoIP-samtal till en PC
 • EPA: s riktlinjer för avsättning av datorskärmar
 • hur man ansluter en USB-enhet till en IBM Thinkpad A22E
 • historia LCD datorer
 • hur du kör två projektorer med en dator
 • hur man återställer en dator batteri