Dator > det operativa förfaranden

 • det operativa förfaranden


 • Få skulle argumentera med påståendet att datorer är en integrerad del av det amerikanska vardagslivet. . 2009 uppgifter från Resurs Uppställning tyder på att cirka 80 procent av amerikanerna tillgång till Internet, och att endast 15 procent av hushållen inte har en dator. De flesta företag skulle inte kunna fungera utan datorer. Informationsteknik (IT) arbete är därför i hög efterfrågan. För att stödja datoranvändare, IT-arbetare anta standardiserade rutiner, av vilka de flesta är baserade på Information Technology Infrastructure Library (ITIL).

  Incident Management

  I IT, går varje gång något fel med en dator, kringutrustning eller nätverk, arbetstagare ta upp frågan som en incident. Det övergripande målet för det är att göra antalet incidenter så låg som möjligt. Det första steget i IT-arbetare använder alltså incidenthantering. Detta börjar med att samla in data från användaren. De IT-arbetare rapporter och loggar denna information i en databas (känt som biljetter) och sedan använder uppgifterna för att felsöka problemet. Incident-ledningen arbetstagare kan delas upp i flera enheter baserade på specialitet eller erfarenhet. Om den första arbetstagaren inte kan åtgärda det ensam, är klagomålet vidare till en arbetstagare från den andra gruppen som är bättre rustade att hantera det.

  Problem Management

  IT biljettsystem databaser hamna skapa poster av välkända eller repetitiva frågor datoranvändare har. Således, när incidenter ledningen arbetstagare har loggat problem, tar problemet ledning över och använder biljetten data för att fastställa vilka frågor som är av högsta intresse. Till exempel kan ett problem med lösenordsåterställning vara lika vanliga, men inte lika allvarlig som en server-anslutning misslyckande. Målet för problem-ledningen arbetstagare är att räkna ut de underliggande orsakerna till återkommande problem. De ger stöd och work-arounds till användarna. Problem-ledningen arbetstagare dokument även deras resultat och rapportera dem att ändra förvaltning arbetstagare.

  Förändringshantering

  Byt förvaltning är den högsta nivån inom IT-förfarandet hierarkin. Arbetstagare inom detta område är ofta högre-ups inom ett företag. De tittar på rapporterna från problemet förvaltning arbetstagare och besluta hur man rättar den långsiktiga IT-frågor som är aktuella. Till exempel kan de besluta att det är nödvändigt att byta operativsystem eller anlita en entreprenör för att skriva lite kod. De får analysera konsekvenserna av de förändringar efter genomförandet. Dessa arbetstagare är kraftfulla i IT, eftersom de slutligen bestämmer var IT-fonder får spenderas.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur du aktiverar en e-postserver på SharePoint

Relaterade artiklar


 • hur man återställer en skrivare Brother Laser
 • hur man håller bärbara batterier friska
 • Hur gör jag en Mac G4 867 MHz trådlöst?
 • installera en scanner för Canon muliti passera F50
 • hur man byter det trådlösa kortet i en HP-dator
 • hur man installerar en CR 1220 batteri i en hp ze5170
 • hur man ansluta flera USB-enheter
 • Inaktivera den bärbara pekplattan
 • Hur man säkerhetskopiera Western Digital hårddisk
 • hur man återställer hk 75 bläckpatroner