Dator > HP Officejet 6210 riktningar

 • HP Officejet 6210 riktningar


 • En skrivare är ett användbart verktyg. De flesta dator ägarna hitta dem oumbärliga och använda dem för både personliga och affärsmässiga utskrift. Bland skrivare varumärken, är HP ett väl respekterat företag som har ett rykte om att göra kvalitetsprodukter. För dem som behöver en fullt fungerande skrivare som skriver ut, skannar, kopierar och faxar, är HP Officejet 6210 ett utmärkt val. Liksom flesta HP-skrivare, är det lätt att använda

  Du behöver:.
  Installations-CD
  . USB-skrivarkabel.
  Bläckpatron.
  Skrivarpapper.
  Test dokument.


  1.
  Sätt i installationsprogrammet i CD /DVD-enhet på datorn. Öppna programmet och följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen. Låt skrivaren frånkopplad från datorn tills skriften riktar dig att plugga in den
  2.
  Anslut HP Officejet 6210 till datorn med USB-kabeln. Anslut den fyrkantiga änden till baksidan av HP-skrivare. Placera motsatt USB-kontakten till en ledig USB-port på datorn. Anslut nätsladden till skrivaren med den rektangulära änden. Kontrollera att strömsladden är ordentligt ansluten till den stora rutan adaptern i mitten och sätt in jordat, 3-stift kontakten i ett eluttag. Slå på skrivaren.
  3.
  Installera bläckpatronen i din HP Officejet 6210. Lyft skrivaren huslocket att exponera insidan av HP-skrivare. Dra av skyddspapperet som täcker huvudet patronen ut. Släpp låsfliken på patronhållaren och höja den uppåt. Placera bläckpatronen i hållaren så att den L-formade änden pekar nedåt och etiketten är mot dig. Sänk låsmekanism att hålla patronen på plats.
  4.
  Fyll på papper i pappersfacket genom att dra det försiktigt mot dig tills den är helt utdragen. Placera en liten bunt skrivarpapper i facket och justera styrskenorna tills pappret är stadigt på plats, men inte böjda eller bugade. Skjut tillbaka pappersfacket tills det sitter på plats.
  5.
  Skriv ut en testsida för att kontrollera att denna funktion fungerar korrekt. Öppna en fil ordbehandling och klicka på "Skriv ut" i menyn. Om sidan inte skrivs ut på rätt sätt, kan skrivhuvuden behöver anpassas. Kör en anpassning test från skrivarens "Meny"-skärmen.
  6.
  Öppna luckan till kopiator och scanner genom att dra den uppåt. Placera ett prov dokument på den plana ytan och tryck på "Kopiera" för att testa denna funktion.
  7.
  Testa skanningsfunktionen. Placera ett prov dokument på den plana ytan skanning och tryck på knappen "Skanna". HP Officejet 6210 programvara bör inleda skärmen för att slutföra processen och spara skanningen till önskad destination. Om inte, avinstallera och installera om programmet.
  8.
  Testa faxen. Se till att HP Officejet 6210 är ansluten till ett aktivt telefonjack. Stäng locket till skannern. Placera dokumentet på toppen av skannerlocket, i inmatningsfacket, med texten uppåt. Ange faxnumret på pekplattan och tryck på "Fax" knappen för att skicka dokumentet. Vänta på kontroll av att faxet har tagits emot.
  9.
  Ta bort pappersstopp genom att öppna den främre huset. Nå in och tag i pappret. Dra ut papperet ur rullarna försiktigt. För papper som är utom räckhåll, öppna bakstycket luckan. Frigöra låset och dra dörren bort från baksidan av HP Officejet 6210. Fatta någon synlig papper och dra det ur tillbaka rullen. En tredje rulle luckan ligger på toppen av maskinen och till vänster om faxet inmatningsfacket. Öppna denna lucka genom att lyfta det uppåt och ta bort eventuellt papperstrassel som är synliga.

  Tips och varningar


 • Uppdatera HP Officejet 6210 regelbundet använder uppdatera verktyget ingår på programvaran.
 • Återställa din maskin kan fastställa grundläggande frågor som orsakar den att krångla.
 • Stäng av skrivaren när du utför underhåll inuti maskinen.

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur du partitionerar sd minne

Relaterade artiklar


 • Atom-processor vs Celeron-processor
 • hur man installerar en CPU kylfläns och fläkt
 • hur du använder en Microsoft 700 trådlöst tangentbord
 • hur man spelar in en DVD-film på en mac hårddisk
 • Hur stänger jag av högtalare ljud när du använder ett headset med en acer Aspire 7720 laptop?
 • om renoverade Mac mini
 • vad är Creative Sound Blaster?
 • hur man kopplar bärbara datorer med infraröd
 • hur man spelar in en konferens med en bärbar dator
 • Logitech trådlös mus instruktioner