Dator > hur man uppgradera min Fujitsu T5010 minne

 • hur man uppgradera min Fujitsu T5010 minne


 • Den 5010 Tablet PC marknadsförs av Fujitsu företaget som ett högre slutprodukt. Men eftersom din 5. 010 åldrar, och dina program behöver växa, kan du bli tvungen att uppgradera ditt system att behålla sin prestanda. Grund av sin mindre storlek och integrerade komponenter, kan 5010s vara svårt att uppgradera. Lyckligtvis uppgradera minnet (även känd som RAM) är en av de enklaste och mest effektiva sätten att uppgradera en Fujitsu 5010

  Du behöver:.
  Nya RAM-modulen
  . Små Phillips-skruvmejsel.


  1.
  Stäng av din T5010, sedan bort batteriet och koppla bort nätadaptern.
  2.
  Stäng alla kontaktdon täcker.
  3.
  Vänd på datorn, ta bort skruvarna och ta av RAM-modul bredvid batteriet hamnen.
  4.
  Lyft klippen som finns på varje ände av den rektangulära modulen och sedan dra ut det på sin plats.
  5.
  Line-up den nya modulen med skåran och skjut den på plats vid en 45-graders vinkel. När du hör klämmorna låsa ner, är modulen på plats. Sätt tillbaka RAM dörren och batteri, sedan anslut nätadaptern.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur man gör mer utrymme på en bärbar dator hårddisk

Relaterade artiklar


 • hur felsöker jag Microtek scannrar?
 • hur man kan få e-post från en fjärrdator
 • Hur ansluter jag en befintlig box kabel-tv till en dator?
 • Hur lägger jag en HP 7310 skrivare till ett Ethernet-nätverk?
 • Mitt Bluetooth tangentbord kommer inte att paret till min dator
 • specifikationerna för en HP Pavilion ze4900
 • Hur felsöker jag en Epson cx4600?
 • hur man installerar en ny strömförsörjning i ett atx fall
 • hur man söker upp pc processorhastighet
 • Hur ansluter jag till en HP j6450?