Dator > snabbast compact flash-kort

 • snabbast compact flash-kort


 • Compact Flash-kort har blivit standard lagringsenhet för högpresterande digitalkameror. . En hel del olika kort på marknaden, all reklam otroliga skrivhastigheter. Här är de fem snabbaste Compact Flash-kort, mätt med kontrollerad hastighet test på Digital Photography Insikter och andra. De flesta av dessa kort testades på en Canon EOS 5D Mark II, en high-end professionella SLR. Innan du köper ett kort, hitta snabba tester görs med hjälp av din modell kamera, eftersom resultaten kommer att variera.

  SanDisk Extreme Ducati-serien (4 GB och 8 GB)

  SanDisk Extreme Ducati 8 GB och 4 GB-kort hade den snabbaste skrivhastigheter på 5D Mark II, beroende på Digital Photography Insights hastighet test. Den 8 GB-modellen skrev JPEG-filer till 27,4 MB /s, och RAW-filer till 32,6 MB /s. Den 4 GB-modellen är marginellt långsammare, men skillnaden är 0,1 MB /s för JPEG-bilder och 0,2 MB /s för RAW, så liten att den är försumbar.

  Delkin CombatFlash UDMA 625X 4GB

  I hastighet tester på Sports Photo Guy hade Delkin 625X en svidande överföringshastighet på 31 MB /s. Sport Foto Guy testade kortet på en Nikon D300, så exakta mått inte är direkt jämförbara med mätningar som utförs på andra kameror. Oavsett måste kortet presterar mycket bra på alla kameror kraftfull nog för att passa kortets potential. Liksom alla UDMA-kort kan Delkin 625X bara kompatibel med UDMA-kompatibla kameror.

  SanDisk Extreme IV 45 MB /s Edition 16 GB

  Denna nästa kort är fortfarande blixtsnabba, men illustrerar skillnaden mellan reklam och verklighet . Röstade på 45 MB /s, i praktisk tillämpning på kortet skrev JPEG-filer på 25. 5 MB /s och RAW på 30,9 MB /s.

  Hoodman UDMA RAW 675X 4 GB

  Sport Foto Guy nyligen testats här kortet på en Nikon D300, och den klockade in på en snabb 30 MB /s. Till skillnad från de tester på Digital Photography Insikter, skiljer Sport Foto Guy's tester inte mellan skrivhastighet för RAW och JPEG-format. Men tester av andra kort anger att du ska förvänta JPEG skrivhastigheter att vara långsammare än RAW skrivhastigheter.

  Lexar Professional 300X 16 GB

  Nästa är 16 GB modell av Lexar Professional 300X, som skrev JPEG-filer vid 24. 5 MB /s samt RAW på 30,9 MB /s. RAW skrivhastigheten är en slips med San Disk Extreme IV.

  Transcend 300X UDMA sexton GB

  I huvudsak bunden med Lexar 300X, skrev Transcend 300X UDMA sexton GB JPEG på 24,4 MB /S och RAW 30,4 MB /s. För liknande prestanda till ett lägre pris överväga 8 GB Lexar 300X.

  Lexar Professional 300X 8 GB

  avrundning på topp sju är den 8 GB versionen av Lexar Professional 300X. Obetydligt långsammare än sin 16 GB kusin, skrev den JPEG vid 23 MB /s-och RAW vid 30. 2 MB /s. På grund av den stora prisskillnaden mellan 8 GB och 16 GB-kort, är den mindre modellen definitivt värt att överväga.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur man hittar mitt modem kort

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort nycklar från en Toshiba Satellite
 • Hur man laddar ner bilder till en skiva för senare utskrift med rätt upplösning
 • specifikationer av en Toshiba Satellite a355s6926
 • Hur skriver jag ut med en Epson R2880?
 • hur du lägger till dell laptop minne
 • hur du uppdaterar ett ATI X600
 • hur du ansluter datorn till MyTV
 • hur man delar en extern hårddisk via ett nätverk
 • energiförbrukning på datorskärmar
 • hur man installerar ett AirPort-kort i en PowerBook G4 Titanium