Dator > hur man installerar ett grafikkort i en Compaq Presario 6000

 • hur man installerar ett grafikkort i en Compaq Presario 6000


 • Om video eftersläpning och choppiness ruinerar ditt spelande eller filmupplevelse på din Compaq Presario 6000, kan ett nytt grafikkort vara svaret. Grafikkort är konstruerade för att hantera en hel del av de nödvändiga grafiska bearbetningen, frigör centrala processorn för andra uppgifter. Genom att uppgradera till ett bättre grafikkort version, kan datorn hantera mer komplicerade grafik och samtidigt ha bättre övergripande prestanda. Om du tror att installera ett grafikkort är för komplicerat, oroa dig inte, du kan ha kortet igång inom några minuter med bara en skruvmejsel.

  Du behöver:
  Philips skruvmejsel


  1
  Vrid Compaq Presario 6000 av och ta bort alla kablar från baksidan av det. . . Lägg ner det på sidan så att du har baksidan mot dig och anslutningarna på baksidan är nära bordet.
  2.
  Bort skruven som ansluter den övre panelen på baksidan av datorn. Skruven kommer att ligga på övre delen av baksidan av datorn, precis till höger om mitten. Det bör vara en hand skruv, men om du inte kan få loss, använd skruvmejsel.
  3.
  Skjut tillbaka mot dig några inches, och sedan dra den uppåt och bort från maskinen.
  4.
  Leta och ta bort expansion fästeshöljet på undersidan till höger på baksidan av datorn. Det kommer att finnas en liten skruv som håller locket till kortplatser.
  5.
  Stå över datorn och leta reda på grafikkortet som du vill ta bort. Det kommer att vara den som överensstämmer med video-kontakt på baksidan av datorn. Fatta kortet i båda övre hörnen och dra uppåt. Om kortet inte kommer upp, vicka den fram och tillbaka för att lossa den tills den kommer ut ur datorn. Placera kortet åt sidan.
  6.
  Ta din nya kortet och håll den i samma hörn som du höll på det gamla kortet. Passa in kortet så att kontakterna på undersidan passar i kortplatsen och tryck ner till in kortet i facket. Applicera ett jämnt tryck över kortet.
  7.
  Reverse de förfaranden som du använde för att ta isär det gäller att sätta ihop det igen. När fästet, sidopanel och kablar är tillbaka till hur de var, slå på datorn.
  8.
  Sätt in installations-CD som medföljde grafikkortet i CD-ROM-enheten och följ instruktionerna för att installera drivrutinerna till grafikkortet. Om du inte har CD, måste du besöka grafikkort tillverkarens webbplats för att få rätt drivrutiner. Tills du installera grafikdrivrutiner kommer du att sitta med en dålig videoupplösning.

  Tips och varningar


 • Se till att du rör vid något metallföremål, som också är vidröra marken, innan du hantera alla datorkomponenter. Om du släpper statisk elektricitet i datorkomponenter kan du förstöra dem.

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur man återställa raderade filer från ett kort

Relaterade artiklar


 • information om minnen
 • hur du tar bort kåpan på en Dell Inspiron 8600
 • Hur uppgraderar jag processorn för ett emachine t2742?
 • Hur byter jag batteri i en asus S101?
 • hur du lägger till minne till ett asus
 • hur man gör högtalarna på en bärbar dator låter bättre
 • Hur installerar jag skrivarens programvara för en Canon MP 150?
 • Hur får man en flash-enhet för att läsa på XP
 • hur man återställer en HP Deskjet 6127
 • hur reparera tangenterna på en HP laptop tangentbord