Dator > Felsökning av en hp pavilion dvd-spelare

 • Felsökning av en hp pavilion dvd-spelare


 • En av fördelarna med att äga en HP Pavilion inkluderar att spela dina favorit DVD-skivor bekvämt hemma eller var som helst med din HP Pavilion laptop eller anteckningsbok. Oavsett om du har Windows 7 eller Windows Vista, kan din HP Pavilion har problem att spela dina DVD-skivor. Till exempel, ibland kan du ha en DVD-film hoppa medan du spelar, vilket kan ske ofta med en massa DVD hantering, såsom med hyrfilmerna. Kanske din DVD-spelare känner inte igen DVD och avvisar det. När du felsöker din HP Pavilion DVD-spelare, blir du mer bekant med din HP Pavilion, plus att du kan komma tillbaka till film-tittande förr.

  Du behöver:
  luddfri trasa
  . Filtrerat vatten.
  Vanlig CD-skiva (tillval).
  Windows 7 eller Windows Vista.

  DVD-uppspelning Hoppar


  1.
  Rengör DVD om du märker några hoppa medan du spelar eller om DVD stannar. Du kan rengöra DVD genom att torka den från mitten till kanten med en luddfri trasa och filtrerat vatten.
  2.
  Undvik DVD-filmer när du har ett virus system scan operativsystem på din dator. Lägga om virussökning till en annan tid eller koppla genomsökningen tillfälligt och återanslut sedan scanna när du har tittat klart på filmen.
  3.
  Koppla från Internet medan du tittar på filmer. Andra program på din HP-dator kan ansluta till Internet och störa den filmen som du tittar.
  4.
  Stäng av skrivaren, skannrar och andra externa enheter anslutna till din HP Pavilion medan du tittar på filmer. Detta gör att datorn kan koncentrera sina resurser på din DVD-spelare.
  5.
  Installera de senaste DVD-spelaren uppdateringarna från HP Support och drivrutiner webbplats för bästa DVD prestanda.

  Testa DVD-enhet


  1.
  Sätt i DVD i HP Pavilion DVD-enheten. Stäng alla fönster som öppnas automatiskt.
  2.
  Klicka på "Start" och sedan "datorn". Högerklicka på DVD-spelaren ikonen och välj sedan "Utforska".
  3.
  Kontrollera att göra vissa du placerade DVD i en DVD-enhet. Om HP Pavilion DVD-enheten matar ut skivan eller uppmanar dig att sätta in en skiva, känner den inte på DVD. Du kan också prova att sätta en annan DVD-skiva. Om du inte ser mappar visas som VIDEO_TS och AUDIO_TX, kan det vara fel på skiva, eller DVD är kanske inte kompatibel med din DVD-enhet, till exempel en Blu-ray-skivor. Försök med en annan DVD-film.
  4.
  Sätt i en vanlig CD i DVD-enheten för att se om HP kan läsa den, efter att du har provat att spela flera dvd-skivor. Om enheten kan läsa CD, kan det inte DVD-enheten. Har den inre flatkabeln bytas om enheten inte kan läsa CD, eller har DVD-enheten bytas ut om en ny kabel hjälper inte.

  Installera DVD-programvara Windows 7


  1.

  Klicka på "Start", "Alla program", "Recovery Manager" och sedan "Recovery Manager. " Klicka på "Fortsätt" om du uppmanas av Windows 7. Detta kommer att ta upp HP Recovery Manager-fönstret.
  2.
  Klicka på "Programvaran Ominstallation" och sedan "Nästa". Detta kommer att ta upp HP Programvaran Ominstallation fönster, vilket gör att du kan installera om programmen som levererades med din HP Pavilion.
  3.
  Klicka på "Nästa" och följ sedan instruktionerna .
  4.
  Starta om datorn när installationen av drivrutinen.
  5.
  Välj "Nästa" och följ anvisningarna för att återhämta sig och installera DVD-spelare programvara som medföljde HP Pavilion.

  Installera DVD-programvara Windows Vista


  1.
  Klicka på "Start", "Alla program", "PC Help and Tools" och sedan "Recovery Manager. " Detta kommer att ta upp en HP fönster som heter Recovery Manager som hjälper dig att återställa HP Pavilion drivrutiner och program.
  2.
  Klicka på "Nästa" och sedan välja "Ja" eller "Nej" när du ombeds köra ett program återhämtning.
  3.
  Välj "Nästa" och följ anvisningarna för att återhämta sig och installera om DVD-spelare programvara som medföljde HP Pavilion.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:Hur ändrar jag kassetten på en kanon pc795?

Relaterade artiklar


 • hur man kan öka RAM-minne för Sony Vaio
 • specifikationer för HP NAS 1500-talet
 • hur märka CD-och DVD-skivor med LightScribe
 • historia nanorobotik
 • hur man reparera en skrivbar DVD
 • Hur får man en lista över installerade skrivare
 • hur man återställer hk 4.700 svarta bläckpatroner
 • Inaktivera en pc grafikkort
 • hur man kan ansluta två datorer med USB WiFi adaptrar
 • hur man kan återställa hårddisken för Compaq Presario 1681