Dator > hur man berättar hastigheten på en flash-enhet

 • hur man berättar hastigheten på en flash-enhet


 • Flash-enheter finns i en mängd former och storlekar. De är också komma i många olika lagringskapacitet och hastigheter. För en vanlig människa, är användningen av ett flashminne sporadisk, men för dem som använder dem ofta, inte hastighet frågan. Flash-enheter inte bara innehålla en enhet för dig att lagra dina filer, men även innehåller minne. Ju snabbare minne, desto snabbare läsa, ladda, spara och kopiera filer. Hastigheten på en hårddisk kan upptäckas genom att ladda ner ett program som specifikt för detta ändamål.

  Du behöver:
  Hardware
  . Dator /moderkort instruktionsboken.

  Kontrollera Flash


  1.
  Användning Kontrollera Flash för att bestämma hastigheten på din flash-enhet. Kontrollera Flash är ett program som skapats för att formatera, testa och hantera och rengöra din flash-enhet. Du har också möjlighet att köra en läsa och skriva test för att avgöra hastigheten på din enhet. Testet rapporterar också några fel på din disk, även om den inte reparera dem. Webbplatsen är skriven på kyrilliska, men det har en engelsk version också. Var medveten om att köra ett test på en flash-enhet kommer att radera alla data som skrivits på det.
  2.
  Anslut flash-enhet i datorn. Kopiera alla filer från flash-enhet till en mapp på datorn som ska kopieras tillbaka senare. Hämta Kontrollera Flash (se Resurser).
  3.
  Dubbelklicka på den nedladdade filen. Kontrollera Flash öppnas. Klicka på "Som logisk enhet. " Välj din enhet i "Drive" drop-down menyn och klicka sedan på "Start". Detta test kan ta lite tid, beroende på storleken på din flash-enhet. När testet är slutfört kommer din hastigheten resultat visas längst ner i programmet, och du kan stänga den.

  HD Speed


  1.
  Kontrollera hastigheten på din flash-enheten med HD Speed. HD Speed är ett litet program som används för att testa hastigheten på flash-minnen, hårddiskar och CD /DVD skivor. Du kan bara använda detta program om din dator har Windows 2000, XP eller Vista.
  2.
  Anslut flash-enhet i datorn. Kopiera alla filer från flash-enhet till en mapp på datorn som ska kopieras tillbaka senare. Ladda ner HD Speed (se Resurser). Medan du behöver för att ladda ner programmet, men den behöver inte installeras.
  3.
  Välj ditt flash-enheten i "Drive" drop-down menyn och klicka på "Start". När den är klar kommer det att visa hastigheten på ditt minne, och härifrån kan du stänga programmet och överföra filer tillbaka på din enhet om du vill.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:Hur konvertera min bildskärm till en TV

Relaterade artiklar


 • Inaktivera pekplattan på en HP pavilion knä dv4000
 • Compaq Presario C300 information
 • hur man kopierar en cd för att köra från en USB-enhet i stället för från en cd
 • specifikationer för Toshiba Satellite A15-S129
 • skrivardelning utan lösenord
 • hur du uppdaterar minne
 • Hur ändrar jag en pdf layout för utskrift?
 • Intel Pentium III-processor historia
 • hur man installerar en Netgear WPN111
 • Felsökning en Microsoft trådlös mus