Dator > hur man ansluter en dator att sända ett TV-program

 • hur man ansluter en dator att sända ett TV-program


 • Ansluta din PC att sända ett TV-program är inte svårt. Du kan ansluta datorn antingen genom ett TV-kort eller med hjälp av en converter box. En tuner kort låtar i TV-program till datorn, men behöver du en TV-antenn-signal, kabel eller satellit-TV-signalen att ta in kanaler. Kortet har samband portar som gör att du kan ansluta den till TV: n direkt och sända TV-show. Men när du inte har en satellit, antenn eller kabel-TV konto, kan du istället vill se på TV över Internet. I detta fall behöver du inte en tuner kort, men behöver en converter box att ansluta TV till datorn

  Du behöver:.
  TV-tuner kort
  . PC /TV converter box.
  Stjärnskruvmejsel.
  PC manualen.

  TV-kort


  1.
  Köp ett tv-tuning kort för en stationär eller bärbar dator. En TV tuning kort är tillgänglig online på webbplatser som gillar Special offer, eBay eller Amazon. Detta kort kan du ansluta High-Definition Multimedia Interface (HDMI) kablar eller S-video-kablar från din TV.
  2.
  Installera Peripheral Component Interconnect (PCI) kort för en stationär genom att koppla skrivbordet kablar från baksidan av datorn. Vänd datorn så baksidan vänd mot dig och skruva loss den högra sidopanelen med stjärnskruvmejsel. Se datorns bruksanvisning för att öppna din PC fall. Lägg datorlådan platt på ditt arbete ytan så att moderkortet ligger plant på bordet. Avlägsna metall bottenplatta täcka från en PCI-kortplats som sitter i mitten av moderkortet. Sätt in PCI-kort i den tomma PCI-kortplats och skruva fast metallplattan på plats för att förhindra att kortet från att flytta. Tryck bestämt nedåt på kortet längs hela den yttre kanten för att säkerställa en god stift-anslutning. Sätt tillbaka datorns hölje och anslut kablarna. Slå på din dator.
  3.
  Sätt in ditt smarta kort eller USB-TV trimma kortet i ditt smarta kort eller USB-kortplatsen på din bärbara dator. Du kan också välja denna typ av kort med ett skrivbord.
  4.
  Installera drivrutiner enligt anvisningarna paketinstallationen. Sätt in CD som följer med TV-kortet i CD-skivan och följ anvisningarna på skärmen installationsinstruktioner.
  5.
  Anslut TV: s koaxialkabeln till anslutningen på kortet eller upprätta en TV-signal med en utsändning torn i ditt område. Antingen titta på TV på din dator eller ansluter datorn till din TV med S-Video anslutningskabel. Anslut ena änden av S-Video till baksidan av TV-kort och den andra änden till TV: ns baksida. Använd multimedia RCA gränssnittskablarna om din TV är en platt skärm, och anslut kablarna lämpligt med hjälp av färgkoder på kablarna och hamnar. Följ instruktionerna TV-tuner-kort för att titta på och spela in TV-program. Detta varierar beroende på tillverkaren.

  Internet TV


  1.
  Bifoga en converter box till datorn med hjälp av Video Graphics Array (VGA)-kontakt. Detta kan köpas på en lokal elektronik eller dator tillbehör butik. Sätt i cd drivrutiner som följer med omvandlare rutan i CD-ROM i datorn och vänta tills programmet för att öppna. Följ installationsanvisningarna på skärmen instruktionerna.
  2.
  Anslut den ena änden till VGA-porten på datorn och den andra änden till converter box. Anslut omvandlaren till TV: n med hjälp av en komposit RCA-videokabel. Anslut ena änden av de färgkodade kablarna till färgkodade portarna på omvandlare rutan och de andra ändarna till de färgkodade portarna på TV. Sätt på TV.
  3.
  Öppna din webbläsare om du inte har en tuner kort. Navigera till webbplatser som wwiTV eller Hulu.
  4.
  Gå med på hemsidan genom att fylla i formuläret. Vissa webbplatser är gratis, medan andra har en månads-eller årsavgift. Välj en kanal eller ett program du vill titta på och sända den från datorn till din TV.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:Hur lägger jag upp till itappad på iPhone?

Relaterade artiklar


 • hur reparera fett på ett USB-minne i OS X
 • Hur får jag ett 2 GB SD-kort att fungera på en Tungsten E2?
 • Hur fyller jag en HP 6657a?
 • hur man använder SanDisk Cruzer 8 USB 2.0 Flash Drive
 • hur man fixar klistriga tangenten laptop mus
 • hur du installerar en hårddisk i en 17-tums PowerBook G4
 • hur man ansluter en Mac G3 till wifi
 • Sony Vaio PCV-rs312v information
 • hur man installerar ett tangentbord på en IBM T23
 • skillnaderna mellan en penna & en digital penna