Dator > Hur får man en Microsoft OS att installera på paralleller

 • Hur får man en Microsoft OS att installera på paralleller


 • Parallels är ett verktyg som låter dig köra virtuella maskiner på Apple Macintosh-datorer är utrustade med Intel-processorer. Som sådan kan du använda Parallels att installera ett Microsoft operativsystem på din Apple-dator. Parallels kan du köra Mac OS X och din valda Windows operativsystem samtidigt, som Microsoft installationen körs som en virtuell maskin i Mac OS X. Parallels gör det enkelt att arbeta i en kontors-eller hemmiljö där både PC och Mac-datorer är används.

  Du behöver:
  Mac med Intel-processor.
  Microsoft Windows-installationsskivan.


  1.
  Hämta Parallels Desktop. Trial och fullständiga versioner finns tillgängliga. När nedladdningen öppna installationsprogrammet och välj "Macintosh HD" som destinationsenhet.
  2.
  Starta Parallels genom att navigera till "Parallels"-mappen i "Program" mapp på "Macintosh HD. " Dubbelklicka på "Parallels"-ikonen.
  3.
  Klicka på "Ny VM"-knappen på undersidan av det första fönstret som visas. Detta startar installationen för att installera ett operativsystem från Microsoft i Parallels.
  4.
  Klicka på "Nästa"-knappen och välj "Skapa en typisk VM (rekommenderas)" och klicka på "Nästa".
  5.
  Vi talar ditt den virtuella maskinen som du skapar. Välj "Windows" som "Guest OS Type" och välj den version av Windows du vill installera och köra via den virtuella maskinen. Klicka på "Nästa".
  6.
  Ange ett namn för din virtuella maskin och välj den plats där du vill konfigurationsfilen för den lagrade virtuella maskinen. Standardvärden tillhandahålls av Parallels, men du kan ändra dem om du vill. Klicka på "Finish. "
  7.
  Klicka på "Ja" när du ombeds att ge Parallels tillgång för att skapa en ny katalog på din hårddisk. Denna mapp används för att lagra Parallels konfigurationsfilen.
  8.
  Klicka på "Memory" rubrik på Parallels startskärmen för att justera mängden RAM-minne är inriktade på din virtuella maskin installationen av Windows . Parallels väljer automatiskt en mängd RAM baserat på kraven för den valda versionen av Windows. Dock kanske du vill allokera mer RAM-minne om du planerar att göra massor av multitasking eller driften av grafikintensiva program. Klicka på "OK" efter den perfekta mängden RAM-minne.
  9.
  Sätt in Windows installations-CD eller DVD i din Mac skivenhet. Klicka på den gröna "Play" knappen i Parallels fönstret för att börja köra Microsoft Windows virtuella maskinen.
  10.
  Tryck på "Enter" när de belastningar installationsskivan i den virtuella maskinen. Detta startar installationen.
  11.
  Välj "opartitionerat utrymme" som destination enhet för installationen. Detta är hårddiskutrymme är inriktade på din virtuella maskin i Parallels, och det kommer inte att påverka funktionen i Mac OS X. Tryck på "Enter".
  12.
  Välj ett format för opartitionerat utrymme. New Technology File System (NTFS) erbjuder ökad prestanda från din virtuella maskin, men din Mac kan inte läsa och skriva direkt till en NTFS-partition. Välj File Allocation Table (FAT) format om du vill över kompatibilitet mellan din Mac OS X och Windows-installationer. Om du installerar Windows Vista eller Windows 7 är NTFS-format den enda tillgängliga. Markera det format du vill använda och tryck på "Enter".
  13.
  Ange den 25-siffriga produktnyckeln som medföljer Windows installations-CD eller DVD. Detta är nödvändigt för att aktivera ett äkta exemplar av Windows. Klicka på "Nästa" och Windows börjar ladda.
  14.
  Sätt på "Automatiska uppdateringar" när du ombeds och klicka på "Nästa" för att gå till skrivbordet i Microsoft Windows. Ett operativsystem från Microsoft är nu installerad och körs i Parallels.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:Hur gör jag koppla in min laptop till min v3m?

Relaterade artiklar


 • hur blinka ASUS moderkortets BIOS
 • patch panel definition
 • min SDHC-kort fungerar inte
 • HP 4250 4350 felsökning
 • vad är DDR RAM minne och DDR II minne?
 • hur du installerar en SCSI-styrenhet
 • hur mycket hårddiskutrymme ska jag ha på en bärbar dator?
 • hur man mappa en musknapp för att skriva ut på skärmen
 • vad är meningen med datorn ikoner?
 • define DDR2 SDRAM