Dator > hur man klona en bärbar hårddisk med Acronis True Image

 • hur man klona en bärbar hårddisk med Acronis True Image


 • Säkerhetskopiera innehållet på din hårddisk är ett effektivt sätt att skydda viktiga filer i händelse av hårddiskfel. Ett sätt att säkerhetskopiera enhetens innehåll är att använda en kloning program. Detta gör att användare kan flytta ett helt datorns filer från en hårddisk till en annan. Laptop användare som vet hur man korrekt använder Acronis's True Image kloning programvara kan skydda sig i händelse av ett fel

  Du behöver:.
  USB-kabel


  1
  .
  Anslut den externa hårddisken till den bärbara datorn. Detta görs genom att sätta in ena änden av en USB-kabeln till hårddisken och den andra änden i en ledig USB-port på den bärbara datorn och sedan slår på hårddisken.
  2.
  Installera Acronis True Image programvara. Detta kan hittas på Acronis hemsida (se Resurser). Följ instruktionerna för att installera programmet på datorn.
  3.
  Välj den del av hårddisken till klon. För att göra detta, öppna Acronis programmet och välj "Skapa en partition bild. " Därifrån måste du välja hårddisk att klona. För de flesta användare av bärbara datorer bör detta C-enheten.
  4.
  Välj om du vill skapa en fullständig säkerhetskopia eller en inkrementell säkerhetskopiering. Om detta är första gången kloning din bärbara hårddisk, måste du skapa en fullständig säkerhetskopia. Om detta är en uppdatera till en tidigare klon kan du välja inkrementell säkerhetskopiering. Detta kommer helt enkelt uppdatera eventuella ändringar av de tidigare sparade klon istället för att skapa en ny klon. Detta kommer att tillåta processen att slutföra mycket snabbare.
  5.
  Välj den plats du vill spara klon. Detta kommer att vara din externa hårddisk. Se till att märka den externa hårddisken på ett sätt som gör det lätt att identifiera.
  6.
  Bestäm storleken på de filer som ska skapas. Acronis kan automatiskt dela upp klon i flera filer om det behövs eller användare kan tillåta Acronis att dela klona till filer av en storlek som de bestämmer.
  7.
  Välj komprimering av klon . Användare kan komprimera den klonade hårddisken så mycket eller så lite som de vill. Högre komprimering belopp tar mindre plats, men det tar mycket längre tid att skapa.
  8.
  Välj ett lösenord för klon. Detta kommer att bidra till bara du har tillgång till klona hårddisk.
  9.
  Starta kloning processen. Acronis kommer då att skapa hårddisken klon som uppfyller dina specifikationer. Det är bäst att inte utföra några andra uppgifter på datorn medan kloning skript körs.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur man bestämmer utbudet datorkraft

Relaterade artiklar


 • hur man byter hårddisken för en Dell Latitude laptop
 • hur du uppdaterar ditt kort & drivrutinerna för Windows Vista för gratis
 • hur du ansluter en USB-skrivare till en flygplats
 • hur du fyller på papper i den automatiska dokumentmataren för en HP j4550
 • laptop vs skrivbord för pc-spel
 • Epson cx6400 felsökning
 • Logitech G5 vs G7
 • hur man installerar en v6600gt grafikkort
 • instruktioner för en Microsoft Bluetooth Notebook Mouse
 • tekniska specifikationer för en Acer Aspire 5634 wlmi