Dator > hur man installerar en HP Photosmart 7660

 • hur man installerar en HP Photosmart 7660


 • HP Photosmart 7660 är en bläckstråleskrivare som är kompatibel med både Windows-baserade och Macintosh-datorer. Photosmart 7660 skriver ut dokument i färg och har en sex-färgers bläcket för utskrift av fotografier med korrekt detalj. Som med de flesta skrivare som ansluts till datorn via en USB-port, det värsta som du kan göra är att ansluta skrivaren till datorn innan du installerar programvaran. Om du kan undvika att misstag, kommer du att finna att installera Photosmart 7660 är en kort process som kräver lite av din tid.

  Du behöver:
  stjärnskruvmejsel


  1
  Placera Photosmart 7660 på ett skrivbord eller annat stabilt underlag. . . Stäng av skrivaren runt så att ryggen vänd mot dig. Anslut strömkabeln till porten på det övre vänstra hörnet av baksidan av Photosmart 7660 och ansluta den andra änden till ett eluttag. Stäng av skrivaren runt igen.
  2.
  Lyft genomskinliga luckan på framsidan av Photosmart 7660.
  3.
  Tryck plastat papper guide på vänster sida av Photosmart 7660 facket helt till vänster och dra stången på botten av magasinet. Dra guiden på höger sida av pappersfacket så bra. Dessa tre steg öppna facket helt. Skjut åtminstone en bit vanligt vitt papper i facket och sänka genomskinliga locket.
  4.
  Tryck på strömbrytaren på vänster sida av Photosmart 7660 kontrollpanelen. Displayen på lampor på kontrollpanelen upp och ber dig välja det språk du vill använda. Tryck på "OK" knappen längst ner i panelen.
  5.
  Använd riktningsknapparna knappen på Photosmart 7660 kontrollpanelen för att välja språk och ort, trycka på "OK" efter varje urval.
  6.
  Öppna centrum locket till Photosmart 7660 och vänta en stund för bläckpatronen transportören taxi till mitten av skrivaren. Sväng plastskydd för både fack bläckpatron framåt och för att förbereda transportör för bläckpatronerna.
  7.
  Bered en bläckpatron genom att ta ut den ur folieförpackningen och skalar skyddstejpen från kontakterna och bläck munstycket. Rör inte dessa delar av patronen efter bort remsan.
  8.
  Placera bläckpatronen i ett tomt fack. Standarden tre färgpatronen hör hemma i det vänstra facket, medan fotopatronen hör hemma i den högra. Stäng plastlocket som täcker utrymmet efter installationen av en bläckpatron. Varje lock bör avge ett hörbart "klick" när de är stängda. Swing centrum locket på Photosmart 7660 ner för att stänga av skrivaren när du är klar.
  9.
  Tryck på "OK" på Photosmart 7660 kontrollpanelen och vänta på att skrivaren ska producera en anpassningen testsida. När detta är klart är hårdvaran klar att använda.
  10.
  Sätt Photosmart 7660 programvara disk i din dator. Om du har köpt den enhet som används och inte har skivan tillgänglig kan du ladda ner programvaran från HP: s supportwebbplats för Photosmart 7660 via länken i "Resurser" i den här artikeln.
  11.
  Anslut
  ena änden av USB-kabeln till baksidan av Photosmart 7660 och ansluta den andra änden till en ledig USB-port på datorn när du uppmanas av installationsprogrammet.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur gör jag scanna från en HP laser ma522 mf alla-på-ett skrivaren till en datorn?

Relaterade artiklar


 • Hur man överför video på en Archos 5
 • hur man kan minska hastigheten dator fläkt
 • historien om elektroniska datorer
 • felsökning av en kanon PC300 kopiator
 • Hur öppnar man en gateway laptop?
 • Definitionen av primära lagring på dator
 • Hur man överför till en DVD-R-skiva
 • specifikation för ett NVIDIA GeForce 6150 SE
 • Hur arbetar jag en Lexmark 1200 scanner?
 • hur du installerar en 64 MB grafikkort