Dator > hur man installerar en HP 5940 Printer

 • hur man installerar en HP 5940 Printer


 • Med HP Deskjet 5940 är en effektiv skrivarmaskinvara modell för hem datoranvändning, eftersom den skriver ut mellan 18 till 23 sidor per minut. Dess installation är också ganska förenklat, catering till den tekniska upplevelsen av den genomsnittliga datoranvändare. Genom att fylla i maskinvaruinstallation, upprättande av fysisk anslutning mellan datorn och skrivaren, och ladda ner HP 5940 drivrutiner serie program kan du slutföra installationen på så lite som 10 minuter

  Du behöver:. .
  Dator
  HP DeskJet USB-kabel.
  HP Deskjet 5940 Software Driver.

  Hårdvara inställningar


  1.
  Säkra HP Deskjet 5940's A /C nätadaptern till baksidan av skrivaren. Sedan anslut den andra änden av nätadaptern i ett vägguttag.
  2.
  Tryck på HP 5940 skrivarens strömknappen, finns på baksidan av skrivaren på höger sida av pappershållaren. Håll ner strömbrytaren tills den gröna lampan visas. Skrivaren kommer att göra ett ljud som indikerar att enheten är påslagen på rätt sätt.
  3.
  Lyft skrivarens utmatningsfack och sätter in en leverans av ofodrad papper.
  4.
  Placera färgpatronen i skrivaren färg utbudet facket. Stäng sedan locket locket över skrivaren.

  HP 5940 Software Driver Download installation


  1.
  Gå till HP 5940 Printer series produkt hemsida i din webbläsare fönster . (Se Resurser för webbplatsen länk till denna sida. )
  2.
  Klicka på "Ladda ned drivrutiner och programvara" i "Task för Mitt valda produkten" sektionen på vänster sida av HP 5940 Printer series produkt hemsida display.
  3.
  Klicka på "HP Deskjet 5940 Photo Printer" under "Välj produkt. "
  4.
  Välj det språk du önskar för din mjukvara förare, genom att klicka på rullgardinsmenyn bar för språkalternativ. Sedan rulla ner på sidan och klicka på lämplig länk operativsystem för din dator.
  5.
  Bläddra nedåt i HP 5940-serien sidan för det operativsystem du valt och klicka på "Hämta "under föraren avsnittet på sidan.
  6.
  Välj" Kör "alternativ som kommer att presenteras för HP 5940 drivrutinen i Hämta rutan som visas över Internet webbläsaren fönster. När din dator registrerar i HP 5940 fil drivrutinen, ett alternativ öppna förarens körbara filen kommer att presenteras.
  7.
  Klicka på "Öppna" längst ned på Hämta rutan tillgång till HP 5940 installationsguiden. Med HP Guiden startskärmen kommer att fönstret ska öppnas.
  8.
  Granska hp 5940 är användarlicensavtal och accepterar villkoren för användning för att gå till HP 5940 drivrutinen installation.
  9.
  Följ HP 5940 hårdvara och mjukvara konfiguration uppmanas att installationsguiden ger att slutföra HP Deskjet 5940 installation.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur du ställer in en mikrofon med en dator

Relaterade artiklar


 • hur man kan återställa en Sony Vaio utan alla program
 • HP 950c information om skrivaren
 • hur du ställer in flera hårddiskar
 • HP Pavilion xl768 information
 • I specifikationerna för en Toshiba NB100
 • hur man kan få en skrivare i ett nätverk i Microsoft Vista Home
 • hur man mappa en musknapp för att skriva ut på skärmen
 • Felsökning Logitech SetPoint
 • Hur får man en Compaq Computer i inställningsläget
 • papper kommer inte att mata in en HP Deskjet 450