Dator > hur man ansluter en videokort till en TV

 • hur man ansluter en videokort till en TV


 • Video capture kort kan du titta på valfri videosignal på din dator. Vissa kort kommer med en fjärrkontroll för justering av volym och byta kanaler. Du kan installera ett videokort i datorn genom att sätta in den i en PCI-kortplats, eller så kan du ansluta en extern enhet med USB eller Firewire-kablar. Capture kort kan du titta på tv på datorn och spela in digitala filer på din TV visar. Med video-redigeringsprogram, kan du ta bort reklamen från ditt program och göra skivor som kan spelas i en DVD-spelare.

  Du behöver:
  Koaxialkabel
  . Kompositkabel.
  Stjärnskruvmejsel.

  inre Capture Card


  1.
  Stäng av datorn och koppla bort den från väggen. Öppna sidopanelen i fallet och röra en bit metall inuti för att jorda dig själv.
  2.
  Tryck på inspelningsknappen kortet i en PCI-kortplats. En PCI-kortplats är en lång, tunn, rektangulär plast-kontakt ansluten till moderkortet och vinkelrät mot I /O-kortplatser i baksidan av målet. Skruva fast kortet på insidan av fallet med en liten Phillips skruv.
  3.
  ihop datorn, koppla in den och slå på den igen. Sätt fånga kortets installera disk i CD-enheten och kör installationsprogrammet genom att dubbelklicka på enhetens ikon i en stationär mapp. Följ steg-för-steg-instruktioner för att installera programvaran.
  4.
  Anslut koaxialkabeln från din TV set-top box till ingången på ditt videokort. Om du inte har kabel-eller satellit-TV, anslut ljud och video-utgång på TV: n till ingångarna på capture-kort med komposit-kabel.
  5.
  Kör fånga programvaran från Start-menyn eller från dess symbol från skrivbordet. Svara på frågor den ställer om din plats och typ av anslutning, och sedan vänta på kortet för att söka efter dina kanaler.
  6.
  Fäst den medföljande IR-sensorn till fånga kortet och position sensorn där du kan styra den med fjärrkontrollen.

  Yttre Capture Card


  1.
  Anslut den externa breakout box till datorn med den medföljande USB-eller FireWire-kabel . Sätt installera disk i enheten och kör installationsprogrammet genom att dubbelklicka på enhetens ikon i mappen Desktop.
  2.
  Bifoga ditt koaxialkabel anslutning till den koaxiala ingången på din externa capture-kort. Använd sammansatta för att ansluta audio och video i TV utan kabel eller satellit-anslutningar.
  3.
  Kör fånga programvaran från Start-menyn och svara på frågor den ställer till dig om du befinner dig och typen av anslutning. Placera IR-sensorn i breakout box där du kan styra den med fjärrkontrollen medan du tittar på digitalt TV-signalen.

  Tips och varningar


 • ta reda på innan du köper ett videokort om det fungerar med ditt operativsystem. Drivrutiner för vissa kort fungerar bra med Windows, men problem uppstår om den installeras i en Mac.

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur man återställer toner

Relaterade artiklar


 • hur man installerar RAM i HP Pavilion bärbara datorer
 • mobila processorer kontra stationära processorer
 • Felsökning en Microsoft Keyboard 3000
 • hur man installerar en SATA-hårddisk på en asus m3a79-T Deluxe
 • specifikationer för ett Western Digital wdg2t20000n hårddisk
 • Datorn använder i regeringskanslierna
 • hur du ansluter ljudkortsutgångar att mata
 • hur du aktiverar "S-video out" på en Dell Inspiron 700m
 • hur man kan lösa laptop överhettning
 • hur man gör högtalarna på en bärbar dator låter bättre