Dator > format återhämtningsprogrammen

 • format återhämtningsprogrammen


 • Du behöver:
  kryssmejsel

  Formatera hårddisken är en sista utväg för att fastställa ett operativsystem med irreparabla skador. . Vanligtvis när du formaterar hårddisken, men du vill göra en säkerhetskopia av alla dina data. Men om du inte har den möjligheten, kan du fortfarande möjligt att återställa några filer med hjälp av avancerad data-programvaran.

  TestDisk

  Denna lätta program kan bara konsumera 2. 69MBs hårddiskutrymme, vilket är en betydande kvalitet för data-programvaran. Eftersom varje bit mjukvara du installerar på din dator har en chans att skriva över dessa data förlorade under din formatering, med hjälp av ett litet program kommer att minska chanserna för en överskrivning händer. TestDisk handlar inte någon funktionalitet för sin ringa storlek, dock, och det kommer att upptäcka förlorade data så korrekt och snabbt som de större konkurrenterna. Nackdelen är att TestDisk har ett rent textbaserat användargränssnitt med en relativt brant inlärningskurva. Det finns gott om instruktioner i själva programmet, så får tillräckligt med tid, kommer du att kunna räkna ut det. Dessutom är TestDisk både öppen källkod och gratis att använda.

  Data Recovery Wizard

  VÄLBEFINNANDE "Datan Återvinnande Wizard ger en elegant användargränssnitt tillsammans med sin kraftfulla datautvinning rutiner. Till skillnad från TestDisk är Data Recovery Wizard ett stort program med en rejäl prislapp, kostar $ 69,95 som på hösten 2010. För användare som inte känner sig säker behärska TestDisk är brant inlärningskurva, ger Data Recovery Wizard ett enkelt, användarvänligt alternativ. På grund av sin större storlek, men det är rekommenderat att du inte installera Data Recovery guiden direkt till din hårddisk, eftersom detta kunde skriva över informationen du letar efter. Istället installera det på en USB-enhet och utför skanningen därifrån.

  Returväg

  Normalt används av hackare och Internet proffs säkerhet är Returväg ett kraftfullt program som verkligen är ett operativsystem i sig. Utöver sina säkerhetsfunktioner, kan Returväg användas för att återskapa data från formaterade diskar. Eftersom öppen källkod är det gratis att använda. Dessutom sport det ett intuitivt användargränssnitt. Nackdelen är att installera det är en utmaning, eftersom Returväg är inte bara ett program, men en fullt utvecklad operativsystem. Det finns dock grundlig tutorials på Returväg hemsida som kan användas för att guida dig igenom installationsprocessen.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:Hur skannar jag dokument i ett format för att redigera?

Relaterade artiklar


 • hur du justerar CPU-fläkt hastighet
 • bärbar sata vs stationär sata
 • hur du tar bort zd7000 tangentbord
 • hur man ansluter en USB 2.0-kabel
 • hur du ansluter två bildskärmar till en cpu
 • Hur outplåner jag filer på Zip-enheten?
 • Vad behöver jag för att bränna en DVD?
 • hur man hittar en HP Officejet 5610 allt-i-ett TCP / IP-adress
 • hur du ansluter ett Radeon x1400 dator till en TV med s-video
 • Hur gör jag en stor bokstav på en Dell Inspiron 1300?