Dator > Hur skannar jag dokument i ett format för att redigera?

 • Hur skannar jag dokument i ett format för att redigera?


 • För vissa tillämpningar, är skanningen automatiskt. Du sätter papperet i, du trycker på knappen Skanna och allt bara sker automatiskt. Men om du försöker få din scanner för att göra fina trick, såsom erkännande av texten i ett dokument du skannar kan scanning framgångsrikt bli lite knepigare, speciellt om du sedan vill att handlingen skall lämnas redigeras när det har sparats på . datorn

  Du behöver:.
  Scanner
  Dator.
  Dokument som ska skannas.
  Ordbehandlingsprogram.
  OCR-program.


  1.
  Läs skannern manual för att ta reda på om den har original teckenigenkänning (OCR) förmåga. Om den gör det kommer du också att läsa instruktionerna om hur du använder den här funktionen. Tyvärr varierar processen från skannern till scanner. Till exempel ger en metod att du talar om för skannern till "Skanna till Word" och sedan har texten skannern utgång. En annan strategi kräver att du väljer en "redigerbar text med grafik" och sedan välja vilket program du vill öppna dokumentet.
  2.
  ner OCR-program om din skanner inte erbjuder denna möjlighet eller om instruktionerna verkar för komplicerat. Program som utför den funktion teckenigenkänning göra det genom att matcha delar av bilder till en digital fil, tillbaka dem tillbaka som brev och delar av skiljetecken. Igen, men det är en fråga som individualitet bland program, vilket innebär att varje OCR-program fungerar på olika sätt. Det finns ett antal gratis konverteringsprogram på nätet och var och en innehåller specifika instruktioner för hur du använder det programmet. För flertalet, är processen mycket enkel. Öppna filen som innehåller dina dokument med hjälp av OCR omställningsprogrammet och sedan berätta det vilken typ av filformat du vill. . . Till exempel Word, PDF, HTML eller doc beroende på program förmåga
  3

  Rensa ditt dokument genom att jämföra det med originalet. OCR-programmet Guide på simpleocr. com visar att även några av de bästa paketen OCR-programmet tillgängligt kan få betydande problem med fel tecken erkännande. Innan du att ditt dokument färdigt att redigeras, måste du gå igenom och rensa upp vad det gjordes misstag under översättningsprocessen. Detta kan vara något så enkelt som att rätta till ett par felplacerade skiljetecken och korrigera några stavfel eller kan det vara så svårt som att återupprätta formateringselement och grafik placering. Ibland måste du se tillbaka på det ursprungliga dokumentet för att avgöra vad ett visst ord var tänkt att vara eller att korrigera delar av texten som döljs av fläckar eller andra märken.

  Tips och varningar


 • Glöm inte att kolla över din översatta dokumentet för fel. Även den bästa OCR-programmet inte har visat att ge dig optimal precision hela tiden.

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:Hur ändrar jag en pdf layout för utskrift?

Relaterade artiklar


 • Skillnaden mellan grafikkort & grafikkort
 • Radeon 7000 installationsinstruktioner
 • hur du lagrar musik på en dator utan att ta upp plats
 • historia laserskrivare
 • hur du anger setup på en Compaq Armada 1700
 • hur man byter omriktaren i en hp dv9000
 • Hur hittar jag bilder som flyttats till en extern enhet i photoshop?
 • hur du tar bort mitt ATI Radeon Express 200 förare
 • hur OT installera HP 6200 skrivare utan cd
 • hur du ansluter två datorer torn till en bildskärm