Dator > Hur ändrar jag en pdf layout för utskrift?

 • Hur ändrar jag en pdf layout för utskrift?


 • PDF-filer kan ofta ha mycket hög upplösning, vilket gör att skriva ut dem på vanligt papper inte möjligt som standard. Du måste redigera utskriften genom print screen och berätta den för att passa varje sida i dokumentet på ett pappersark. Oroa dig inte för förändringar i ärendet, eftersom detta inte faktiskt påverkar måtten på själva dokumentet. De är fortfarande samma, de bara har tillfälligt ändrats för utskriften
  1.
  Öppna PDF du vill skriva ut.
  2.
  Klicka på "File" och sedan " Skriv ut. "
  3.
  Klicka på rullgardinsmenyn märkt" Page Scaling "och sätt den till" Fit till papper. " När du är redo att skriva ut, klicka på "Skriv ut" eller "OK".


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur koppla ihop Microsoft Bluetooth med Notebook Mouse 5000

Relaterade artiklar


 • Definitionen av en LaserJet-skrivare
 • hur gör jag byta ut minnet i min Dell Latitude D410 laptop?
 • hur du aktiverar en pekplatta på en Dell Latitude D600
 • min Lexmark Bläckpatron inte ut
 • Hur avgör jag vilken typ nätverkskort i en HP Compaq d530?
 • hur nätverk HP LaserJet-skrivare
 • instruktioner för hur du överför från en extern hårddisk till min nya dator
 • Inaktivera USB-enheter
 • hur man lär sig datormusen
 • Compac Presario 2100 prestanda