Dator > hur man uppgraderar en iMac hårddisk

 • hur man uppgraderar en iMac hårddisk


 • Om hårddisken i datorn är slut på utrymme kan du uppgradera den genom att antingen ta den till ett auktoriserat Apple-serviceställe eller demontering av iMac själv. Enligt Apple, tomrum obehörig service på iMac garanti och AppleCare Protection Plan. För iMac-datorer som inte längre täcks av garantin, i hemmet reparationer skära ned på kostnaderna för tjänsten. Se till att du känner dig bekväm ta isär datorn innan man beslutade att utföra uppgraderingen själv

  Du behöver:
  3.
  5-tums SATA-hårddisk.
  Stjärnskruvmejsel.
  T8 Torx skruvmejsel.
  T6 Torx skruvmejsel.
  4 sugkoppar.
  Anti-statisk matta.
  Anti-statisk armband.


  1.
  Bred en antistatisk matta ut på ett skrivbord och lägga iMac nedåt på mattan. Skjut armband på handleden och klämma slutet av kabeln till ett hörn av antistatiska mattan.
  2.
  Skruva loss krysskruven i mitten av den långa, aluminium panel täcker RAM-kort. Ta bort panelen och dra ut den svarta plastflikarna som håller RAM-kort i. Dra RAM-kort utom deras slots med dina fingrar.
  3.
  Vänd iMac på ryggen att få tillgång till plast bildskärmslocket. Stick sugkopparna på den plana ytan om displayen, avståndet dem jämnt. Greppa sugkoppar och använda dem för att lyfta plastlocket bort av iMac.
  4.
  Ta bort alla T8 Torx skruvar som håller aluminium till displayen. Försiktigt börja lyfta upp ärendet för att skilja den från datorn, exponera mer T8 torxskruvarna inom ramen för LCD-panelen. Skruva dem och lyft visa något att se tre kontakter håller den till logikkortet.
  5.
  Dra upp den svarta kontakten i närheten av fläkten i nedre vänstra hörnet av iMac . Det kommer att koppla enkelt och du kan se de andra två kontakterna mellan skärmen och logikkortet.
  6.
  Koppla det blå kortet från displayen i det nedre högra hörnet av datorn . Nu har du möjlighet att lämna den sista svarta kabeln ansluten eller kopplar från den. Displayen kommer att nå tillräckligt långt bort för att vila utanför ramen med denna tråd ansluten.
  7.
  Skruva loss de två Torx T8 skruvarna som håller plasten hårddisken kapsling till logikkortet. Skala bort tejpen hårddisken och ta bort makten och SATA-kablar från baksidan av enheten.
  8.
  Plocka upp hårddisken och ta bort den från lådan genom att skjuta det mot du med SATA-anslutning mot dig. Ta bort T6 Torx skruvar i varje sida av enheten.
  9.
  Skruva T6 Torx skruvar i samma hål i den nya enheten. Skjut den i inneslutningen och sätta inneslutningen tillbaka på sin plats på logikkortet. Se till att den sitter ordentligt på sin plats att underlätta återmonteringen av iMac. Anslut nätsladden och SATA kablar i den nya enheten.

  Tips och varningar


 • undvika att öppna datorn, använda en extern hårddisk för att lagra filer som don " passar inte på iMac hårddisk.

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:min Microsoft Bluetooth mus är inte ansluta

Relaterade artiklar


 • hur man byter ett grafikkort i en HP laptop dv9235nr
 • instruktioner för hur du överför från en extern hårddisk till min nya dator
 • hur du lägger till minne till ett Acer notebook
 • hur man ansluter en SCSI-skanner till en USB-port
 • hur man kör en extern bildskärm på en Dell Inspiron Mini 9
 • Hur formaterar jag en Transcend SDHC 8 GB-kort?
 • hur man byter Dell Latitude D610 hårddisk
 • hur man byter minne i en Dell Precision M70
 • hur man ladda Windows Vista på min Acer Aspire bärbar dator
 • hur att mata ut ett microSD-kort