Dator > hur man tjäna två bildskärmar från en dator

 • hur man tjäna två bildskärmar från en dator


 • Många professionella som arbetar på en dator använder samma program varje dag. När de börjar arbeta de utför alla applikationer att köras samtidigt. Att ha flera program öppna samtidigt kan vara förvirrande och klaustrofobisk ibland. För att hantera de överfulla skrivbord känna på datorn, kan du ställa in dubbla monitorer på operativsystemet Windows 7. Efter att ha dubbla bildskärmar gör att flera applikationer att köras på en dator och samtidigt frigöra minne på den andra datorn. Servering två bildskärmar från en dator görs enkelt med lämplig hårdvara.

  Du behöver:
  2 grafikkort
  . DVI-kabel adapter.

  konfigurera hårdvaran


  1.
  Kontrollera att datorn tornet har förmågan att stödja två skärmar. Power tornet och bildskärmar av. Stäng av skärmen runt och leta efter två övervaka hamnar. Dessa portar är blå, men om datorn är en nyare modell, kommer VGA-portar vara närvarande. Dessa portar är grå och platt. Om det bara finns en port till förfogande, installera en andra grafikkort i tornet. Söka hjälp av en dator expert att köpa lämplig grafikkortet och för installation av kortet.
  2.
  Koppla in sladden datorskärm till en av de VGA-portar på baksidan av datorn. Anslut den andra bildskärmen i den andra porten på baksidan av datorn. Du kan behöva en DVI-kabel om sladden obalans hamnen.
  3.
  Slå på datorn och slå på båda bildskärmarna. Endast en bildskärm kan slå på en början, men det är normalt eftersom inställningarna behöva konfigurera innan den andra kommer att fungera korrekt.

  Använd Quick nyckeln till Serve Dubbla skärmar


  1.

  Använd genvägen som finns på alla Windows 7-operativsystem för att tjäna två bildskärmar på en PC genom att klicka på Windows Key "på tangentbordet. Medan du håller på Windows-tangenten trycker du på bokstaven "P" på tangentbordet. En ny lista över alternativ visas märkt "dator bara," Duplicera "," utöka "och" Projektor Only ".
  2.
  Välj" Utöka "möjlighet att förlänga applikationer och program till den andra bildskärmen när du arbetar på den andra bildskärmen. För att spegla den primära datorn och alla dess objekt på skrivbordet, välj "Duplicera" i menyn. Förändringarna träder i kraft omedelbart.
  3.
  Flytta båda bildskärmarna närmare varandra för att säkerställa att musen kan resa mellan skärmarna lättare. Testa musen funktionalitet genom att klicka och hålla nere musknappen på en ikon. Medan du håller ikonen, dra den till den andra bildskärmen. Om det finns en eftersläpning mellan monitorer, placera monitorerna närmare varandra.

  Använd egenskaperna till installationsprogrammet Dubbla skärmar


  1.
  Högerklicka på den aktiva skärmen och välj "Egenskaper". Leta reda på flikarna högst upp i fönstret märkt "Teman", "Skrivbord", "Screen Saver", "Utseende" och "Inställningar". Klicka på alternativet "Inställningar" och välj "Visa. "
  2.
  Hitta de två bildskärmsikonerna i mitten av fönstret ett antal" 1 "i en bildskärm och siffran" 2 "i den andra bildskärmen. Klicka på någon av den markerade övervakar och konfigurera inställningarna av upplösningen genom att flytta den resolution baren till den högsta inställningen i avsnittet "Lösning". Klicka på "Apply" och "OK" för att tillämpa inställningarna. Klicka på bildskärm som inte är markerad och konfigurera upplösningen med hjälp av samma metod som den första bildskärmsikonen.
  3.
  Klicka på "Identifiera" alternativet längst upp i fönstret och märker ett stort nummer "1" eller siffran "2" visas på varje bildskärm. Dessa siffror motsvarar bildskärmsikonerna i fönstret Inställningar. Klicka på en av bildskärmsikonerna och placera en bock i rutan "Använd den här enheten som primär bildskärm".


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:Inaktivera ombord grafikkort på en AMD Sempron 3000 +

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en HP Deskjet 5650
 • hur man byter en adapter AGP display
 • hur man helt radera en hårddisk ren
 • Hur gör jag ett batteri checka in en Dell Latitude D830?
 • hur man hittar dvd firmware
 • Definitionen av USB-minne
 • hur till låsa upp ett överskrida 2GB miniSD
 • Hur kontrollerar jag en Microsoft licens för en 2003 Windows server?
 • Hur lägger jag till minne till en HP 4050?
 • Hur kan jag ladda ner uppdateringar för en ALESIS micron USB MIDI-kabel?