Dator > hur man kan förbättra mottagningen av din trådlösa PC

 • hur man kan förbättra mottagningen av din trådlösa PC


 • Ditt trådlösa hemmanätverk beror på radiovågor färdas fram och tillbaka mellan varje trådlös enhet i nätverket och trådlösa routern. Windows meddelar dig om du har en svag signal. Det finns flera saker du kan göra för att förbättra alla svaga signal problem
  1
  Leta trådlösa. . router eller trådlös åtkomstpunkt i ett centralt läge i ditt hem. Denna central plats gör att radiovågorna jämnt skall fördelas över hela ditt hem. En central plats är optimal, men om du fastnat med fast plats som inte kan flyttas kan du ändå få allt att fungera.
  2.
  Leta reda på din trådlösa router från metall ( arkivskåp) och placera den så högt i rummet (på golvet) som du kan. Färre hindren mellan din router och nätverkskort kommer att resultera i en starkare signal.
  3.
  Byt den trådlösa routern lager antenn med hög förstärkning antenn. Antennen som följde med enheten är utformad för att fördela radiovågor jämnt i alla riktningar. Du kan uppgradera denna antennen till en high-gain antenn för att sända radiovågor i endast en riktning. Detta är en lösning om du inte kan centralisera var din trådlösa router.
  4.
  Byt stationära datorns antenn för att förbättra sin förmåga att sända radiovågor tillbaka till din trådlösa router . Ditt skrivbord kan vara emot radiovågor med bra styrka, men det kanske inte kan svara med god styrka. Uppgradera ditt skrivbord till en USB-nätverkskort som använder en extern antenn kan lösa detta problem. Bärbara datorer som har inbyggd trådlös kapacitet vanligtvis inte kommer att kräva några ändringar.
  5.
  Lägg till en trådlös repeater till ditt hemmanätverk, som kommer att utöka ditt nätverks räckvidd utan att installera extra kabeldragning. Placering denna repeater halvvägs mellan routern och det mest avlägsna nätverkskortet kommer att öka mest avlägsna signalstyrka.
  6.
  Ändra den trådlösa frekvens eller kanal till en annan frekvens eller kanal som kan ha mindre störningar.
  7.
  undanröja befintliga trådlösa störningar i ditt hem. Till exempel kan din 2,4-GHz trådlös telefon blockera ditt trådlösa hem signaler nätverk radio. Uppgradera din trådlösa telefon till 25,8 GHz eller 900 MHz kommer att eliminera denna störningskälla.
  8.
  Uppdatera firmware på ditt nätverkskort genom att besöka din router tillverkarens webbplats. Samma tillverkarens hemsida ger dig de senaste drivrutinerna att kommunicera med ditt Windows operativsystem.
  9.
  Välj ditt trådlösa utrustningen hemnätverk från en enda leverantör. Genom att välja din router och nätverkskort från samma leverantör, får du ofta bättre prestanda än om man blandar leverantörer. Vissa leverantörer erbjuder funktioner som enbart är kompatibla med sin egen linje av utrustning.
  10.
  Uppgradering från 802. 11b-enheter till 802. 11g-enheter. 802. 11g-tekniken är ungefär fem gånger snabbare, och det är också bakåtkompatibel så att du kan presentera en router bara, utan att uppgradera din nätverkskort på samma gång.

  tips och varningar


 • Windows har ett inbyggt verktyg för att kontrollera programvara (drivrutiner) och firmware uppdateringar. I Windows 7 och Vista använder "Windows Update" och i Windows XP använder "Microsoft Update".

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:vad är syftet med en USB-hub?

Relaterade artiklar


 • Felsökning av en PIXMA MP610
 • Hur tar jag bort fildelning rättigheter från en zip-fil?
 • hur man hitta hårddisken i en dator
 • hur du hittar till ljudkortet på en dator
 • hur man installerar en HP Deskjet 5650
 • hur du lägger till minne till ASUS 900
 • Hur får jag ett 2 GB SD-kort att fungera på en Tungsten E2?
 • Hur skickar jag ett fax på nätet med en kanon mf3240?
 • hur gör jag klon Western Digital diskar i Vista?
 • vad är DDR333 RAM?