Dator > hur man kan ansluta två datorer med ett tangentbord och en mus

 • hur man kan ansluta två datorer med ett tangentbord och en mus


 • Användare som önskan att ansluta två eller flera separata arbetsstationer till en enda mus och tangentbord kan göra detta med open source program kallad Synergy. Synergy arbetar för Windows 95 och NT familjer, Mac OS X 10. 2 och senare samt Unix. Synergy låter användare koppla ihop datorer så åtgärder, t. ex. att dela information via urklippet är möjligt från en server till en annan utan filöverföring. Synergy är ganska rakt fram att installera för Windows-användare. Synergy kräver lite mer tekniskt kunnande för att installera i Mac-och Unix-baserade system så det rekommenderas att samråda med instruktioner genom Source Forum för tydlighetens skull.

  Du behöver:
  TCP /IP-nätverk
  . Synergy-programmet nedladdning.
  Bildskärmar för varje dator för att länka.
  .

  Installera Synergy på Windows


  1.
  Se till att dina datorer är inställda att köras på samma TCP /IP-nätverk. Välj tangentbordet och musen du vill styra de länkade arbetsstationer med. Detta kommer att bli den "primära skärmen" som kör synergieffekter servern. Eventuella ytterligare system la kommer att vara "sekundära skärmar" och köra klienten.
  2.
  Installera programvaran som är lämpliga för datorns plattform. Upprepa installationen på alla datorer som ska dela på musen och tangentbordet. Mac OS X-användare kommer att hämta en mapp som du kan placera var som helst på din dator som innehåller två program och hjälpfiler.
  3.
  Konfigurera servern. Mac-och Unix-användare hoppa till avsnitt 2. För Windows-användare detta kommer att styras med dialogrutor. Klicka på knappen "Dela den här datorns tangentbord och mus" för att påbörja konfigurationen. Välj "skärm Länkar Konfigurera. Leta reda på "+" knappen för att lägga till huvuddator (server) med alla namn du vill identifiera den här servern genom att i framtiden. Klicka på "OK" för att avsluta.
  4.
  Klicka på knappen "+" att lägga till alla andra datorer du vill länka genom Synergy. Anpassa skärmen alternativ som visas på "Lägg till skärmen" i dialogrutan.
  5.
  Finna kontrollerna som anges under "Länkar" för att börja länken. Hitta "skärm" listan och klicka en gång på servern namn. Välj namnet på skärmen till vänster om servern (huvuddatorn) om tillämpligt. Om det inte finns någon skärm till vänster ange "---" och utse skärmarna till höger, ovanför eller nedanför servern tills alla skärmar är anslutna. Klicka på "OK" för att lämna "skärm och Länkar" i dialogrutan.
  6.
  Anpassa inställningarna med hjälp av alternativen på menyn efter behov. Klicka på "Test" för att ha Synergy köra ett snabbt test mellan den länkade servern och dess kunder för att kontrollera eventuella problem. Om en dialogruta visas med ett fel, konsultera felsökningsguiden om det behövs.

  Tips och varningar


 • Om Synergy inte fungerar korrekt efter att ha testat läsa felsökningsguidens på Source Forum för att ta reda på orsaken till felet.
 • vara mycket konkreta när du konfigurerar din skärm. Synergy kommer inte att anta att ni sa skärm en var till höger om bilden på två att skärmen två är till vänster om skärmen en. Du kommer att få program varje skärm som du vill beröra varandra i båda riktningarna. Om inte markören fastnar på en skärm.
 • Ett annat alternativ kan vara att koppla två skärmar via en KVM (keyboard, visuell och mus) växla, men du kommer att behöva köpa detta och det inte sömlöst integrera skärmar som gör Synergy. Du måste fysiskt träffa en Comand, knapp eller omkopplare för att byta skrivbord på en KVM. Det är ett liknande alternativ för dem som ansluter via USB-kablar.

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:Hur skannar jag något på en kanon MX700 & e-dokumentet till någon?

Relaterade artiklar


 • hur man får ljud på en Dell-dator
 • specifikationer: Compaq Presario s6500nx
 • Hur återställer jag hk 2610 refiller?
 • rensar skrivarens minne
 • Hur kontrollerar jag en Microsoft licens för en 2003 Windows server?
 • hur du formaterar ett SD-kort för IFIT
 • specifikationer för ATI Radeon 9200
 • hur man uppgraderar minnet i en emachine t3418
 • ddr vs SDRAM-minne
 • hur man uppgraderar grafik i en bärbar dator