Dator > hur man installerar en CR 1220 batteri i en hp ze5170

 • hur man installerar en CR 1220 batteri i en hp ze5170


 • CR 1220 "coin" stil batteri är en typ av litium batteri som används för olika elektroniska apparater, såsom klockor eller miniräknare. Det är också den exakta storleken och spänning batteri som används av HP Pavilion notebook Ze5170 spara interna BIOS-information. Om din bärbara dator nuvarande BIOS-batteriet har gått död, kommer datorn att förlora ofta datum och tid eller misslyckas att starta upp från hårddisken. Du kan installera en ny CR 1220 batteri på några minuter

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel.
  Skruvmejsel.


  1.
  Ta bort eventuella kablar eller enheter som är anslutna till din Ze5170 bärbara dator och stänga av operativsystemet. Stäng bildskärmen och rotera den bärbara datorn så att batteriet är tillgänglig.
  2.
  Skjut över plast spärren, som är placerad till höger om batteriet, tills batteriet dyker upp något. Ta tag i kanten på batteripaketet och dra ut den ur den bärbara datorn.
  3.
  Bort de två tangentbordet skruvarna placerad nära toppen av den bärbara datorn med en stjärnskruvmejsel. Rotera den bärbara datorn igen så den övre änden är vänd mot dig. Öppna skärmen så den bärbara datorn är helt platt.
  4.
  Skjut slutet av din skruvmejsel under långt högra kanten av plastlocket pjäs placeras ovanför tangentbordet. Lyft skruvmejseln uppåt för att smälla täcka bit utanför Ze5170 anteckningsbok noggrant.
  5.
  Bort båda Phillips-stil skruvar placerad på toppen av den belysta ytan av tangentbordet. Lyft tangentbordet upp och ner på handledsstödet att avslöja interna komponenter som är anslutna till den bärbara datorns moderkort.
  6.
  Hitta den bärbara datorns BIOS-batteriet, som är en liten rund batteri som placeras högt upp på moderkortet. Koppla bort moderkortet som är monterad på sidan av batteriet.
  7.
  Lyft BIOS batteriet ur metallstift håller den på plats på moderkortet. Placera CR 1220 batterienheten försiktigt i metallstift. Fäst moderkortet kabeln till sidan av CR 1220-batteri.
  8.
  Sätt tangentbordet, skruvar, plastkåpa och batteriet igen i motsatt ordning som de togs bort. Slå på den bärbara datorn och klicka på "F10" när HP Pavilion logotypen laster under operativsystemet uppstartsprocessen.
  9.
  Tryck på "F5" knappen för att få fram "Återställ fabriksinställningar "alternativet. Tryck på vänster pil för att markera "Ja" och tryck på "Enter". Navigera genom BIOS flikarna till rubriken som heter "Exit".
  10.
  Tryck "Enter" vid "Exit Saving Changes" post och tryck på "Enter" igen för att starta din HP Notebook .

  tips och varningar


 • vidröra datorns moderkort utan att vara ordentligt jordat kan resultera i en urladdning av statisk elektricitet som förstör din HP: s hårdvara. De bästa sätten att hålla din bärbara dator säkert är att antingen periodiskt peka en omålad metallyta enhet med anknytning till marken eller genom att bära ett statiskt armband, som finns från elektronik återförsäljare.

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur reparera en NTFS hårddisk

Relaterade artiklar


 • I specifikationerna för en Panasonic Toughbook CF-73
 • hur man ändrar bläck Lexmark X2350 på änkor xp
 • Hur ställer jag upp dubbla monitorer med samma bild på en Dell D 600 laptop?
 • Hur får man en bra affär på en bärbar dator
 • Hur ändrar jag en Toshiba M45-s265 hårddisk?
 • hur man bränner LightScribe till en disk
 • hur man använder en bärbar dator som skärm till en cpu
 • extern USB-enhet FAT32-format verktyg
 • hur du ansluter 3d grafikkort
 • hur du ökar minnet spänning på ett asus