Dator > hur man formatera om PNY Optima flash-enhet

 • hur man formatera om PNY Optima flash-enhet


 • En flash-enhet lagrar data på samma sätt som en hårddisk, även om halvledarminne gör för en snabbare respons när den används i en dator. Omformatering ett PNY Optima Flash-enhet kommer att torka alla data så att den återställs i sitt ursprungliga skick. Förfarandet kräver ingen ytterligare programvara som formateringen Programmet levereras med datorns operativsystem

  Du behöver:. .
  Stjärnskruvmejsel

  Formatera PNY Optima Flash disken på en Mac


  1.
  Sätt i USB-kontakten på slutet av PNY Optima flash-enheten i en USB-port på Mac. Vänta tills ikonen för PNY Optima minnen ska visas på skrivbordet.
  2.
  Öppna "Program"-mappen. Leta reda på "Verktyg"-mappen, och starta programmet Skivverktyg i mappen. Du kan starta den genom att dubbelklicka på ikonen.
  3.
  Klicka på ikonen för PNY Optima-minnen i den vänstra kolumnen i Skivverktyg programmets huvudfönster. Klicka på "Radera" längst upp på skärmen.
  4.
  Lämna namnet på PNY Optima minnen orörda i "Name" kolumnen. Lämna den typ av formatering som visas i "Format" kolumnen oförändrad.
  5.
  Klicka på "Radera" knappen i det nedre högra hörnet av skärmen. Klicka på "Radera"-knappen på pop-up fönster för bekräftelse. Vänta som en förloppsindikator längst ned på Skivverktyg programmets huvudfönster fyller i från vänster till höger. Avsluta Skivverktyg programmet efter förloppsindikatorn helt har fyllts i.
  6.
  Dra ikonen för PNY Optima minnen till papperskorgen. Avlägsna PNY Optima minnen från USB-porten på Mac.

  Formatera PNY Optima Flash Drive På en PC


  1.
  Sätt i kontakten på PNY Optima flash-enheten i en USB-port på datorn. Gå till "Start", "Den här datorn", "enheter".
  2.
  Högerklicka på ikonen för den PNY Optima flash-enhet som är under "flyttbara enheter lagring "fliken i fönstret som visas. Välj "Egenskaper" från popup-fönster.
  3.
  Klicka på fliken "Verktyg" längst upp i fönstret. Avmarkera "Quick-format"-rutan på fönstret. Lämna "Namn" och "Format typ" kolumnerna oförändrad.
  4.
  Klicka på "Start" knappen i det nedre högra hörnet av fönstret. Vänta som en förloppsindikator visas längst ned i fönstret och fyller i från vänster till höger. Stäng fönstret när förloppsindikatorn fylls i genom att klicka på den röda knappen "X" i fönstrets övre högra hörn.
  5.
  Högerklicka på ikonen för den PNY Optima Flash köra på skrivbordet. Välj "Mata ut" från popup-fönster. Ta bort PNY Optima Flash enheten från USB-porten på datorn.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:Hur uppgraderar jag en HP L2000?

Relaterade artiklar


 • Felsökning Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 4000
 • hur man identifierar en processor
 • hur man kan minska hastigheten dator fläkt
 • Pentium D 945 resultat
 • hur man hittar minnesbanker på en HP Pavilion notebook zv500 moderkort
 • hur man uppgraderar en iMac hårddisk
 • tekniska specifikationer för en Dell Mini Inspiron
 • hur man återvinna använt bläckpatroner för skrivare
 • Hur man testar grafikkort RAM
 • hur man uppgraderar en Windows XP-kort video