Dator > hur att reparera Compaq Presario 1900-xl P500 laptop

 • hur att reparera Compaq Presario 1900-xl P500 laptop


 • Compaq Presario 1900-XL P500 laptop är en dator som kan drabbas av fel som alla andra. Troligaste bovarna bakom din Presario s frågor kan köra från batteri försämring till tangentbord fel och övervaka bakgrundsbelysning misslyckande. Lyckligtvis kan du hantera egenreparationer för alla dessa problem i komforten av ditt hem eller arbetsplats, även om du saknar någon befintlig reparation erfarenhet eller kunskap om de interna delarna av Compaq Presario 1900-XL P500. Det enda verktyg som behövs för reparationer är en Phillips skruvmejsel.

  Du behöver:
  Phillips skruvmejsel


  1
  Stäng av din Compaq Presario 1900-XL P500 och koppla Compaqs nätadaptern från strömkällan. . innan du fortsätter.
  2.
  tillbaka Compaq Presario 1900-XL P500 batteri om du är orolig för en maktfråga. Batterier försämras naturligt efter cirka 1. 000 avgifter, och detta kan vara ditt problem. Vänd över Compaq och skjut mekanism batterispärren överst på enheten till pop ut det befintliga batteriet.
  3.
  Skjut in det nya batteriet tills det klickar.
  4.
  Kontrollera Compaq Presario 1900-XL P500 tangentbord kabel om tangentbordet svarar inte. Se till att batteriet inte är ansluten till maskinen, ta sedan bort skruvarna på undersidan av datorn med en Phillips skruvmejsel.
  5.
  Vrid Compaq Presario 1900-XL P500 dator tillbaka över och trängs tangentbordet utan den bärbara datorns hölje. Detta kommer att avslöja tangentbordskabeln, som bör köras från en sockel på den bärbara datorns bas tillbaka upp till tangentbordets undersida. Om den är lös från detta uttag måste det kopplas. Ryck upp på sidan av uttaget och sätt tillbaka kabeln, tryck sedan ned på uttaget igen tills det klickar på plats.
  6.
  Ta bort skruvarna längs bezel på displayen, som är den plastbiten som omger själva skärmen. Detta gör att du kan få tillgång bildskärmen för reparation. Dessa skruvar kommer troligen fortfarande att ha plasttätningar över toppen av dem för estetiska skäl, så pop dessa bort med fingrarna och ta bort skruvarna med skruvmejsel.
  7.
  Ta bort ramen och den åt sidan.
  8.
  Kontrollera omriktaren kabeln i Compaq Presario 1900-XL P500 dator. Denna inverter kabel är svart i färgen och vilar på omriktaren på den nedre delen mitt på Presario display. Det måste vara ansluten till uttaget på omriktaren ombord, annars monitorns bakgrundsbelysning kommer inte att fungera. Dra upp på uttaget att sätta in kabeln och tryck fast för att låsa den på plats.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur man sätter en laptop på layaway

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in en Wacom i Ubuntu
 • hur du ansluter skrivaren direkt till en bärbar dator ethernet
 • minneschip definition
 • hur du ansluter en iPod till en Asus Eee
 • hur man uppgraderar Dell Dimension 4400
 • hur man skapar en partition på hårddisken
 • hur man sätter in ett minneskort i datorn
 • hur man byter en lcd inverter på en Compaq
 • hur man kan påskynda en Compaq Presario 2200 laptop
 • Lägga till en skrivare till ditt trådlösa nätverk