Dator > Hur konfigurerar jag en Dell 1700n nätverksskrivare?

 • Hur konfigurerar jag en Dell 1700n nätverksskrivare?


 • Ställa in Dell 1700N skrivaren för nätverksutskrift kan du dra nytta av nätverkskortet inbyggt i skrivaren. En nätverksskrivare som Dell 1700N kan delas över ett trådbundet eller trådlöst nätverk genom att ansluta den till en router eller Ethernet-switch. Detta gör skrivardelning utan att det behövs en värddator eller skrivarservern för att hantera ut förfrågningar från olika maskiner. Trots de möjligheter nätverksskrivare för Dell 1700N, kan den fortfarande användas som en fristående, icke-nätverksskrivare Om en anläggning kräver det.

  Du behöver:
  Ethernet-kabel
  . Ethernet-switch.


  1.
  Anslut Dell 1700N skrivaren till ett lokalt nätverk utlopp eller hubb med en CAT 5 Ethernet-kabel. Efter att ansluta Ethernet-kabeln i vägguttaget eller nav, ansluta den till nätverkskortet på baksidan av skrivaren.
  2.
  Anslut strömkabeln på baksidan av 1700N skrivare i ena änden och till ett eluttag på den andra.
  3.
  Slå på skrivaren genom att vrida strömbrytaren på baksidan av skrivaren till läge "på". Vänta på "Klar /Data" ljus att komma på
  4
  Tryck och släpp knappen "Fortsätt" på framsidan av skrivaren för att skriva ut två sidor. . Den första är en Inställningar för sida och den andra är en sida med nätverksinställningar.
  5.
  Kontrollera att sidan med nätverksinställningar står "Ansluten" under "Standard Network Card" rubrik. Kontrollera också att se att informationen under rubriken "TCP /IP" linje är med inställningarna som krävs för ditt nätverk.
  6.
  Sätt i cd som heter "Drivrutiner och verktyg CD" i din dators cd-enhet och vänta på att programvaran att ladda. Om den inte laddar automatiskt, öppna menyn "Start" och klicka på "Kör". Skriv "D: \ setup. exe" för att starta installationsprogrammet
  7
  Klicka valet för en "nätverksinstallation" och klicka sedan på "Installera skrivaren på en eller flera fjärrdatorer. . . " Klicka på "Nästa".
  8.
  Ange användarnamn och lösenord för ett administratörskonto på datorn när du tillfrågas.
  9.
  Välj klienterna och servrar som Dell 1700N skrivaren måste ansluta. När du valt de maskiner som kräver tillgång till skrivaren, klicka på "Nästa. "
  10.
  Leta Dell 1700N i listan med skrivare visas på skärmen efter att ha valt servrar och klienter som behöver utskriftsmöjligheter. Var noga med att markera rutan som lyder" jag är inställningen upp skrivaren på en server "och klicka på" Nästa ".
  elva.
  Välj din skrivare i listan över tillgängliga enheter. Klicka val som lyder" Dela den här skrivaren

  med andra datorer "och skriv in en delad namn som är lätt att identifiera av andra användare i nätverket. Klicka på" Nästa. "
  12.
  Välj Dell 1700N programvara och produktdokumentation du vill ha installerat på datorn och klicka på" Install ". Allmännyttiga är små i storlek, så installerar alla komponenter är ett bra val om du har tillräckligt med ledigt hårddiskutrymme.
  13.
  Se när "Grattis" skärm laster. Om en omstart krävs på din dator, kan du klicka på "Ja" när du ombeds att starta om datorn och avsluta Dell 1700N processen skrivarinställningar. Klicka på "Slutför" om du vill avsluta guiden och starta om vid ett senare tillfälle.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur man installerar en PCI Ethernet Controller

Relaterade artiklar


 • kan återställa termisk kvitton
 • öppna upp en paviljong laptop
 • hur du lägger till minne till ett Acer notebook
 • hur man installerar en Lexmark X75 skrivare
 • Inaktivera ljud på en dator
 • Definitionen av USB-minne
 • hur man byter en laptop tangentbord knapp
 • hur man installerar en bror 7820N faxdrivrutinen
 • hur man ansluter en Microsoft Wireless Optical mus till en mottagare 3,0
 • hur man optimerar en Toshiba laptop