Dator > HP laptop tangentbord fungerar inte

 • HP laptop tangentbord fungerar inte


 • Hewlett-Packard (HP) representerar en av de bästa persondator företag inom försäljning, främst på grund av outsourcing till högkvalitativa tillverkare. HP bärbar dator, till exempel, var troligen tillverkas i Taiwan, eventuellt genom att Quanta Computer Inc. , den största tillverkaren av bärbara datorer i världen. Regelbunden användning av din HP laptop kan resultera i smuts och gunk samla på tangentbordet och mellan tangenterna. I själva verket kan tangentbordet slutar att fungera på grund av smuts uppbyggd. Spara pengar i reparationer av demontering, rengöring och återmontering HP tangentbord, precis som en professionell skulle göra.

  Du behöver:
  Paper
  . Penna.
  Bomullspinnar.
  Vatten.
  Skumgummi.
  Tändvätska.
  Sil.
  Hushållens renare.
  Varmvatten.
  Pappershanddukar eller pappersservetter.
  Papperspåse.
  PTFE smörjmedel.
  Maskeringstejp.


  1.
  Koppla bort HP laptop.
  2.
  Gör ett tangentbord karta på ett papper som visar platsen för varje tangent.
  3.
  bort alla nycklarna på din bärbara HP genom att försiktigt bända loss dem med en liten skruvmejsel. Nycklarna kommer helt enkelt att lossna när lossas.
  4.
  Ta bort bit gummi som finns under varje tangent. Placera knapparna tillsammans med sina gummi bitar i separata behållare.
  5.
  Rengör varje tangent med hjälp av tändvätska och skumgummi att ta bort något klibbiga från knapparna.
  6 .
  Placera nycklar i en sil över din diskbänk. Kontrollera att du har en propp i diskhon rinna, i fall en viktig faller ur silen. Spraya på tangenterna med ett rengöringsmedel, t. ex. en fönsterputsare och låta nycklarna sitta i fem minuter.
  7.
  Tvätta nycklar med hett vatten, låt sedan nycklarna torka ordentligt.
  8.
  Placera gummi bitar i silen över din diskbänk. Spraya gummi bitar med rengöringsmedel, låt dem sitta i fem minuter. Skölj gummi bitar väl med varmt vatten. Placera den rengjorda gummi på pappershanddukar eller servetter, avtorkning och klämma bitarna med handdukar för att torka dem snabbare.
  9.
  Placera knapparna upp och ned på en papperspåse. Smörj alla fyra sidor av nycklarna lätt med en torr film polytetrafluoreten (PTFE) smörjmedel, för att göra nonstick ytor, och låta nycklarna till torka i flera sekunder.
  10.
  Applicera maskeringstejp och papper till din bärbara dator för att maskera bort alla delar utom för tangentbordet området.
  11.
  Spray smörjmedel tangentbordet och sedan låta tangentbordet torka.
  12.
  ståndpunkten alla gummi bitar i tangentbordet och sedan installera om varje tangent. Placera ändarna på varje tangent i spåren bredvid varje nyckelområde. Passa varje tangent på tangentbordet, knäppa var och en på plats ordentligt. Detta förfarande bör leda till en väl fungerande HP laptop tangentbord.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur du lägger upp tunga filer

Relaterade artiklar


 • Hur uppgraderar jag en MacBook 500 GB?
 • hur man sprider termiska fettet
 • Hur man monterar bagge på en bärbar dator
 • hur du tar bort HP V5000 display
 • specifikationer för ett Western Digital wdg2t20000n hårddisk
 • hur man återställer bläck för en MX310
 • Hur installerar jag maskinvara i en Creative Audigy SE?
 • hur man uppgraderar minnet för en PC 1000H
 • hur man installerar HP 300 GB Ultra320 SCSI
 • hur du tar bort ett tangentbord Acer laptop